Bejelentkezés

x
Search & Filters

The Crazy Rogues

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2014

További képek

06-70/637-4762
06-70/251-0904
06-30/483-9243
MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon

Biográfia: 

A The Crazy Rogues zenekar 2014 nyarán alakult Veszprémben, tudatosan kialakítva a hangszerelést a zenekar stílusához.

Az ír és skót népies kocsmazenét, countryt punk rock és egyéb könnyűzenei elemekkel vegyítő 7 tagú csapat első koncertjét 2015 februárjában adta és azóta folyamatosan újabb és újabb koncertek lekötésén dolgozik, hogy minél nagyobb helyeken játszva minél több emberhez juttathassa el a zenéjét és az ír életérzést.

A kemény munka eredményeként 2015 augusztusában a csapat felléphetett a SZIGET Fesztivál Blues és Ír Színpadán. Ugyanebben a hónapban megjelent a zenekar első kislemeze, Chapter One címmel. Az őszi koncertszezon során olyan zenekarokkal léphettek közösen színpadra, mint a Paddy and the Rats, a LochNesz vagy a Jolly Jackers. Számos médiamegjelenést is maguk mögött tudhatnak a srácoknak, többek között jártak a Rádió Rockban, Lánchíd Rádióban, a Méz Rádióban és a Veszprém TV-ben.

A sikeres 2015-ös esztendő után 2016-ban folytatódik az őrület még több koncerttel, még több helyen. Ha Te is szeretnél részese lenni az élménynek, amit egy The Crazy Rogues buli nyújt, látogass el a srácok egyik koncertjére, melyekről legegyszerűbben a facebook oldaluk követésével értesülhetsz.
 

Videók

  • The Crazy Rogues - Kocsmakoncert hangulat-vidóe
  • The Crazy Rogues - Chapter One EP (2015)

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Verrasztó László
ének
Biermann Teodóra
fuvola
vokál
Faragó Dániel
hegedű
vokál
Fellegi Krisztián
bendzsó
mandolin
vokál
Fazekas Gábor
akusztikus gitár
gitárok
Öcsi Levente
basszusgitár
Nagy Ákos
dobok
Címkék: 
The Crazy Rogues