Bejelentkezés

x
Search & Filters

Emulzió

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2012

További képek

Biográfia: 

2012. január elejére tehetjük a kezdetet, amikor is Farkas Máté, a zenekar dobosa, felkeresett egy akkor futó klippünk kapcsán (MásszemszöG-Az a lényeg km Andi), hogy szeretne egy közös élő zenés formációt összehozni, amelyben én lehetnék a szavak rímekbe fonója, Veller Andi pedig Jazz-es, fülbemászó dallamaival az ének frontot erősíthetné!

Tisztában voltam vele nincs levegőbe beszéd és ha ő keres, akkor az is biztos, hogy nem komolytalan dolgokról van szó, hiszen nem ma kezdtük, valamint egy profi hangstudióval tud szolgálni (Farkas-Verem), ami önmagában sem elhanyagolható, hiszen a jövő hetet is felvehetjük, amikor csak szeretnénk!

Az első megbeszélt összejövetelen volt szerencsém találkozni Pápa rettegett basszus virtuózával Rózsás Kristóffal. Némi ismerkedés, egyeztetés után fixáltuk egy első közös dal elkészítését, amely rákerűlt a MásszemszöG Zéró albumára és a Felemel címet viseli!

Nah de ki is a zenekar szóló gitárosa?! Egy darabig mi is gondolkodtunk ezen, hiszen az arc, aki első nekifutásra benne volt a dolgokban, egyszercsak sepuszisepá megszűnt létezni felénk, nagy veszélybe sodorva ezzel a förszt trekk megjelenésének időpontját! Ekkor jött a Hős. Egyáltalán nem ismeretlenként, helyre állítva a harmóniát, biztos alap-pillérként csatlakozva, nem más, mint Séra Zoltán!

Úgy éreztük érdemes volt belevágni, pozitív visszajelzések és támogató szavak bíztattak, mindannyian elszántan ráfeküdtünk a közös munkára... nem is volt kérdés a folytatás!
 

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Hublik Tibor
rap
Veller Andrea
ének
Séra Zoltán
gitár
Rózsás Kristóf
basszusgitár
Farkas Máté
dob