Bejelentkezés

x
Search & Filters

Five More Minutes

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2015

További képek

Biográfia: 

A Five More Minutes zenekar 2015 decemberében alapult Szegeden, Ecseki András és Purgel Máté gitárosok összefogásával. A gitárról basszusgitárra váltó Móré Sándor és Földi Bence dobos csatlakozásával már csak egy énekes hiányzott a formációból, akit 2016 februárjában meg is találtak Mérges Zoltán személyében. A zenekar 2016. október 1-jén debütált Go Away című, saját kiadású háromszámos kislemezével, melyet hamarosan be is mutattak a közönségnek a szegedi Rongy kocsma színpadán. 2017 novemberében megjelent a zenekar első videoklipje, melyet az I Wanna Know című single-höz vettek fel. Ősszel indultak első turnéjukra, mely többek között budapesti, pécsi, békéscsabai, szarvasi, székesfehérvári és hódmezővásárhelyi állomásokból állt.
 
Ekkor váltak el a zenekar és Földi Bence útjai, akit R. Nagy Zoltán követett a dobok mögött és a turnét már vele folytatta a banda.
 
2018 februárjában felvették második kislemezüket End Of The World címmel, amely április 30-án látott napvilágot és nemzetközi meghallgatásokkal is büszkélkedhet.
 
A zenekar 2016 ősze óta folyamatosan koncertezik és a 2018-as évet 10 állomásos turnéval zárja.
 
2018-ban többször megmutatták magukat a határon túl: Temesváron, Zentán és Magyarkanizsán. 
 
A jelenlegi tervek között a koncertek, az új dalok írása, illetve az online sajtóban való megjelenések állnak, legutóbb a Rock FM 95.8 Magyar Hangok című műsorában is szerepeltek. 
 
Zenéjükben a hard rock és a stoner zene elemei keverednek modern hangzásvilággal.
 

 

Videók

  • Five More Minutes - I Wanna Know

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Mérges Zoltán
ének
Ecseki András
gitár
Purgel Máté
gitár
Móré Sándor
basszusgitár
R Nagy Zoltán
dob
Címkék: 
Five More Minutes