Bejelentkezés

x
Search & Filters

Hexotol

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2015

További képek

Biográfia: 

A gyulai Hexotol zenekar 2015-ben alakult. Eleinte még csak hárman voltunk (Gergely László, Deák Máté, Pomucz Richárd), de tudtuk, hogy az általunk elképzelt hangzáshoz kelleni fog még egy gitáros. Rövid keresés után csatlakozott hozzánk Vicze Viktor, így vált teljessé a banda. 2015 tavaszán Ricsi és a zenekar útjai elváltak egymástól, de Viktornak köszönhetően pár nappal később már Varga László pengette nálunk a basszushúrokat.

Metál zenét játszunk, magyar szöveggel, ordibálós-énekes részekkel, ütős szólókkal. Röviden így tudnánk jellemezni a zenekarunkat. Tudjuk, hogy nagy divatja van itthon az angolul megírt daloknak, de mi szeretnénk a magyar szövegeket író bandák táborát erősíteni. Csak saját számaink vannak, feldolgozásokkal egyáltalán nem foglalkozunk.

Az első számunkat teljes mértékben otthon vettük fel, a videó a próbatermünkben készült. Az volt a célunk, hogy végre megmutassuk kik is vagyunk, és mit is csinálunk hónapok óta. Hamarosan újabb videóval jövünk, hogy kicsit átfogóbb képet alkothassatok rólunk. Még ebben az évben szeretnénk egy nagylemezt is összehozni, július végétől pedig indulnak a koncertek.

Videók

  • Hexotol - Fáj

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Gergely László
ének
gitár
Vicze Viktor
gitár
Varga László
basszusgitár
Deák Máté
dob
Címkék: 
Hexotol