Bejelentkezés

x
Search & Filters

Johnny In The Jungle

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2009

További képek

Biográfia: 

2009-ben kezdtünk el együtt zenélni. A próbák eleinte elnyújtott improvizációkból álltak, melyek során szép lassan elkezdett megformálódni a zenekar stílusa. Sohasem törekedtünk egyfajta stílus követésére, szeretünk kísérletezni, számtalan zenei hatás felfedezhető számainkban. Dallamainkat alapvetően a pszichedelikus rock és a post-rock inspirálja, ritmusvilágunkra erős hatással vannak különböző elektronikus zene műfajok, mint például a dnb és a jungle.

2010 őszén egy év együttzenélés után stúdióba vonultunk, hogy elkészítsük első felvételünket. Kilincs című bemutatkozó hanganyagunk 7 számot tartalmaz, és ingyenesen letölthető a következő linken: http://www.jitj.atw.hu/kilincs.zip.

Tevékenységünk eddig főleg Szegedre és környékére korlátozódott. Szinte az összes fontos szegedi underground szórakozóhelyen játszottunk már, mint a Fészek klub, SZTEage, Garaboncziás Borozó, Club Noir, stb. Tavaly felléptünk a Zentai Ifjúsági Játékokon.  Rövidtávú terveink között szerepel egy új hangzóanyag elkészítése, és persze minél több koncert.
 

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Nagy János
basszusgitár
gitár
Pintér Máté
gitár
basszusgitár
Pintér Bence
dobok