Bejelentkezés

x
Search & Filters

Maximus

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
1999

További képek

Biográfia: 

Történt egyszer, úgy 1999 eleje táján, hogy 5 ifjú, karcagi rockmuzsikus rájött arra a tényre, hogy mindannyiuk gyermekkorának, vagy kamaszkorának egyik legmeghatározóbb zenei hatása a Pokolgép együttes első négy lemezének köszönhető. Az egyébként más-más műfajokban tevékenykedő srácokban felmerült, hogy néha poénból össze kellene jönni és ezekről a lemezekről, csak úgy nosztalgiából néhány dalt betanulni.

A terveket tettek követték és létrejött az ország első –és azóta is egyetlen- Pokolgép tribute zenekara, a PAKOLGÉP.

A zenekar rögtön az első fellépésén nagy sikert aratott, hiszen akkoriban nem működött sem a Pokolgép, sem a Kalapács, így nagy hiányt pótolt az ezirányú érdeklődésűek körében.

De nem csak közöttük, hiszen nagyon sok olyan ember is lelkesen gratulált, akik rég nem hallgattak rockzenét, mégis újra tizenévesnek érezhették magukat. Az első időkben még tényleg csak poén szinten működtünk, néhány helyi és környező település rendezvényein fordultunk meg. Megjártunk sok nagyon jó helyet, játszottunk 30 embernek és több ezres közönségnek is, mindenhol jó hangulatot teremtve, ami persze elsősorban nem a mi érdemünk, hiszen ezeket a nagyszerű nótákat valaki/k/nek meg is kellett írni. Rengeteg bulit nyomtunk motoros találkozókon, vagy motoros klubok által szervezett megmozdulásokon, rock klubokban, fesztiválokon.

2006 közepén, az akkor már 7 éve mûködõ Pakolgép együttes elérkezett addigi fennállásának talán legnagyobb mérföldkövéhez, ugyanis Kukovecz Gábor kérésére névváltoztatásra került sor. Ettől fogva a nevünk: MAXIMUS.

A koncepcióban semmilyen változás nem történt, csupán átkereszteltük a bandát.

Az évek során, jó barátság alakult ki Kalapács Józsival, aki szerencsére már több alkalommal is színpadra lépett velünk! Igazi megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen legenda, egyenrangú partnerként kezel minket és szerencsére elég valószínű, hogy a későbbiekben is lesz még lehetőség rá, hogy együtt muzsikáljunk!
 

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Marsi Illés
ének
Elek János
gitár
vokál
Hagymási Sándor
ének
vokál
Vincze Róbert
basszusgitár
Kiss Viktor
dob
Címkék: 
Maximus