Bejelentkezés

x
Search & Filters

Sabbath Szombat

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2011

További képek

Biográfia: 

Zenekarunkat 2011. februárjában alapítottuk Szegeden azzal a céllal, hogy a méltán népszerű Black Sabbath együttes dalait népszerűsítsük hazánkban. Az elmúlt időszak bebizonyította, hogy erre a jó brit zenére igenis szükség van. Koncertjeinken az “öreg motorosok” mellett fiatalok is szép számban vannak jelen, ami jól jelzi a muzsika - és azon belül konkrétan a Black Sabbath dalok - időtállóságát.

Az együttes tagjaival - az énekes kivételével - tizenöt éve játszunk együtt megszakítás nélkül, jól összeszokott, zenélni szerető csapat vagyunk. Fél szavakból is megértjük egymást. Rengeteg gyakorlás és koncert van a hátunk mögött, így nyugodtan állíthatom, jól kezeljük hangszereinket, nem vagyunk kutyaütők. Az énekesünkkel a kilencvenes években már muzsikáltunk együtt, tehát ez a mostani közös munka régi alapokon nyugszik.

Repertoárunk jelenleg 2 órás, de folyamatosan bővítjük új dalokkal. Nem csak az ismert számokat, hanem a Black Sabbath kevésbé ismert, ám ugyanolyan jó dalait is játszuk. Jelenleg “csak” az Ozzys korszakból választottunk nótákat, de szerencsére így is van miből szelektálni.

Klub koncertek hangosításához minden technikai eszközünk meg van. Saját hangszerekkel, erősítőkkel rendelkezünk.

Zenekarunk számlaképes!
 

Videók

  • Sabbath Szombat - Fairies Wear Boots

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Makári 'Maki' Zoltán
ének
Vékony Zoltán
gitár
Völgyesi Miklós
gitár
Árva Szilárd
basszusgitár
Árva Máté
dob