Bejelentkezés

x
Search & Filters

Tűzerő

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2009 - 2013

További képek

Biográfia: 

A Tűzerő zenekar 2009. Április 1. óta létezik hivatalosan. Alapító tagjai (Fekete Attila, Koltai Zsolt, Korláth Szabolcs, Szabadi Vilmos) mind a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem katonatiszti hallgatói.

Megalakulása óta a Tűzerő sajátos zenei világot képvisel, ötvözve a klasszikus rock stílusjegyeit a modern és lendületes könnyűzene hangzásvilágával. Zenei palettáját  saját dalok alkotják, melyek a tagok közös munkájával születnek. A Tűzerő dalok fontos jellemzője az egyediség, és a változatosság, mégis összhangban egymással egységes zenei világot mutatnak.

2009. szeptember 2-án a zenekar új taggal bővült Csejtey László személyében, aki az eddig üresen tátongó dobosi posztot tölti be és nem mellesleg szintén katona.

Honlapunkon kívül megtalálsz minket a nagyobb rockzenei portálokon és, bár büszkék nem vagyunk rá, de iwiw-en is.

2010 augusztus 20-a jelentős változásokat hozott a zenekar életében. A frissen avatott tiszteket szerte fújta a szél az országban. Kit távolabbra, kit közelebbre. Részben ennek a távolba sodródásnak a negatív hatásaként 2011 januárjában Fekete Attila, alias Kölyök kivált a zenekarból.

2011. októberétől újra öt tagú a csapat. Nagy Zoltán személyében betöltésre került "Kölyök" megüresedett helye.

2013. januárban elkészült a csapat első, immáron komoly minőségű hanganyaga a Égig emel, ami méretét tekintve egy 5 számot tartalmazó EP.

2013. novemberében túl több kisebb-nagyobb kényszerpihenőn, amit a katonai elfoglaltságok generáltak, "letettük a lantot".


 

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Csejtey László
dob
Koltai Zsolt
ének
Korláth Szabolcs
gitár
Nagy Zoltán
gitár
Szabadi Vilmos
basszusgitár
vokál