Bejelentkezés

x
Search & Filters

Kullmann Richárd

Születés / Halálozási dátum: 
1970. október 06. kedd
Születési hely: 
Budapest - Magyarország
Zenekar(nem tárolt): 
IDOLS - BILLY IDOL TRIBUTE

Egyéb képek: 

Biográfia: 

Élete és pályafutása:1970-ben született Budapesten a kommunizmus idején a rock zenével hamar megismerkedett amit a szülei nem tetszését nyerte el,miután látta Billy Idolt a tvben lázadó ifjú lett . A FÁY ANDRÁS TECHNIKUMBAN tanult autógépészként,később dolgozott is a szakmájában de a zenélés vágya hamar magával ragadta és meg is vette az első dob felszerelését ami egy olcsóbb kategóriás Stagg dob volt,ezután elkezdett magától dalokat tanulni és autodidakta módon képezte magát egy idő után úgy döntött hogy alapít egy zenekart elsősorban helyiekkel... Így egy dunavarsányi gitárossal és egy délegyházi basszusgitárossal alapított egy zenekart ám énekes nem igen volt... Voltak probálkozások de úgy a megfelelő jelölt nem jött. Több zenekarban is játszott de végül megalapította a rég óta fennálló álmát az IDOLS-T.
Ezenkívűl még sportol is a Ferencvárosi Torna clubban.

IDOLS ZENEKAR: Az IDOLS zenekar körülbelül 2009-2010 körül alakulhatott célja hogy Billy Idol punkrock ikon számait a legjobb minőségben vigyék a színpadra.,eleinte sok meghallgatás volt míg meglett az első felállás akikkel sikeres koncerteket adtak,végül ez a felállás feloszlott és a egykori helyi zenekarából meghívta Németh Jánost hogy az IDOLS-t feltámasszák és egy kiváló minőségű tributeot csináljanak ekkor csatlakozott Mick Colangelo énekesi posztra és Tisza Csaba basszusgitáros posztra és így ezzel a felállásal rengeteg nagyszerű koncertek adtak végül Mick egy másik zenekarba igazolása miatt feloszlott a zenekar és így pár évig nem voltak fellépések aztán 2016-ban egy koncert erejéig a délegyházi napokon az IDOLS (majdnem) egykori fellállása újra színpadra lépett és ez volt a utolsó alkalom hogy ez a formáció színpadon látható volt. Az IDOLS 2020-ban újjá alakult fia Kullmann Konstantin csatlakozásával de még itt nem volt biztos a fellálás,rengeteg tag csere volt ugyan voltak koncertek de végül meglett a felállás.

DIRTY ROCK MODE: Az DIRTY ROCK MODE  (2013-2014) egy Depeche Mode tribute zenekar volt akik az ikonikus DM  számokat játszották el dirty rock-ban. Ez a zenekar kb 1 évig mükődött.

Dob játéka: Dob játéka precíz de mégis egyszerű és finom.

Dob felszerelése:
- Pearl Joey Jordison signature

Egyéb eszközök amiket használ:
- Behringer Xenyx 1002
- Invotone HD 2000 MONITOR HEADPHONE
 

 

 

Videók

Címkék: 
#idols #kr