Bejelentkezés

x
Search & Filters

A 30 Seconds to Mars nyilatkozik az új albumról

Meglepődve vettük észre a jövő nyári Download fesztivál fellépőlistáján a 30 Seconds to Mars nevét, amely arról árulkodott, hogy hiába adtak eszméletlen mennyiségű koncertet a ’This Is War’ című lemezükkel felvértezve, az együttes máris a következő nagylemezén munkálkodik.

Az énekes Jared Leto interjút adott a BBC által üzemeltetett Radio1-nak, melyben kifejtette, hogy sikeresen túljutottak az utóbbi albumuk turnéja közben kezdődött kiégésen, és az egykor törékennyé vált kapcsolatok újra megerősödtek, hogy az új lemez elkészítésénél ismét a legjobbat tudják kihozni magukból. „A felállásunk erősebb, jobb, kiforrottabb” jelentette ki az énekes. „Számunkra ez egy teljes átalakulást jelent.”

Az új albummal kapcsolatban – melyet eddig sikerült többé-kevésbé titokban tartaniuk – Leto a következőt mondta: „Őszintén úgy hiszem, hogy ez az album lehet az eddigi legjobb munkánk.” A zenekar Ázsiában, Európában és Amerikában is töltött valamennyi időt, hogy felvehessék a soron következő lemez számait.
 

Címkék: 
30 Seconds to Mars