Bejelentkezés

x
Search & Filters

Black Sabbath - Geezer Butler átnevezte volna a God Is Dead?-et Amercian Jihad-raA Black Sabbath új albuma, a 13 nagy hatással van a hallgatóságra, márcsak azért is, mert 35 év után ez az első Sabbath album melyen Ozzy Osbourne, Tony Iommi és Geezer Butler újra együtt dolgozott. A God Is Dead? című dalhoz készült az első kislemez, melyet az emberi atrocitások, 9/11, az öngyilkos merényletek, és szélsőséges vallási nézetek ihlettek. Egy Ozzy-val és Butler-el készült interjúból kiderült, hogy a dal címe eredetileg American Jihad volt. A nietzschei címet Geezer Butler találta ki.

„Az első kislemez címe God Is Dead? lett. – Egy orvosi rendelőben voltam, ahol volt egy magazin ezzel a felirattal.”- mondja Ozzy. „Azt gondoltam Igen! – Emberünk belerepült egy repülőgéppel a World Trade Center-be, mert az egész kibaszott világ Isten körül forog.”

„Ozzy felhívott”- folytatja Geezer. „Elkezdtem írni a szöveget, és azt a címet adtam a dalnak, hogy American Jihad.”

„Bazdmeg!!”- nevet Ozzy.”Én vagyok, aki elöl áll és elénekelni, aztán meg menekülhetek egy hadsereg elöl. A megjelenés utáni első napokba egy csomó levelet kaptam vallási csoportoktól, de annyit, hogy minimum 25 kibaszott bibliát össze tudnék rakni belőle.”

 

Címkék: 
black sabbath
Geezer Butler
ozzy osbourne
tony iommi