Bejelentkezés

x
Search & Filters

Csak a Zöld Pardonban hangoskodik nyáron, Budapesten a SupernemIgencsak sűrű idén a Supernem koncertprogramja. A srácok egyik vidéki fesztiválról a másikra járnak és az országos nyári turnéjukba mindössze egy budapesti állomást iktattak be. A fiúk június 29-én, pénteken egyik kedvenc helyükön, a Zöld Pardonban lépnek fel, ráadásul ezt a bulit leszámítva önálló, hangos koncerttel legközelebb majd csak ősszel készülnek a fővárosban.   

Négy lemezének legnépszerűbb dalaival lép fel a Zöld Pardon színpadán a fiatalok egyik kedvenc hazai rockzenekara, a Supernem. A best of műsor ráadásul azért is különleges lesz, mert a nyár során egyedül a Rákóczi híd budai hídfőjénél lévő szórakozóhelyen ad önálló, hangos koncertet a csapat Budapesten.

- Nagyon fontos nekünk a ZP, és nemcsak azért, mert nagyon szeretünk ott játszani, hanem azért is, mert tavaly ott forgattuk le az „Elvileg” című dalunk videóklipjét, így az a koncert örök emlék marad mindannyiunk számára. Ahogyan a klipben is jól látszik, rengetegen eljöttek aznap, és mi most is azon leszünk, hogy megint ugyanolyan király buli kerekedjen ki az estéből, mint legutóbb. Ennek érdekében igyekeztünk a lehető legütősebb műsort összerakni, úgyhogy mind a négy lemezünkről játszunk majd számokat, hogy senki ne menjen haza anélkül, hogy hallotta volna a kedvenc dalát. És habár lesz majd egy unplugged koncertünk augusztusban Budapesten, ez a június 29-ei egy igazi, velőtrázó rock n roll bulinak ígérkezik. Vagyis a fesztiválokon kívül csak a ZP-ben fogunk hangoskodni a nyár folyamán.– mondta Papp Szabi, a banda frontembere.

Aki tehát el szeretné csípni a Supernemet Budapesten egy egész estés, önálló, zúzós buli erejéig, annak a nyár során csak a Zöld Pardonban lesz erre lehetősége, június 29-én, pénteken este 20 órától.

A belépő a koncertre 600 Ft lesz.

Az esemény meghívója:
https://www.facebook.com/events/590969060927232/

Részletek:
http://www.zp.hu/
https://www.facebook.com/zoldpardon/
http://www.supernem.hu/
https://www.facebook.com/pages/Supernem-OFFICIAL/133823743297730

 


 
Címkék: 
supernem