Bejelentkezés

x
Search & Filters

Hungarica - Óriási sikert arattak 10000 néző előtt Európa legnagyobb military fesztiválján

A Hungarica augusztus 17-én lépett fel Európa legnagyobb military fesztiválján Lengyelországban, Borne Sulinowóban, óriási sikert aratva a 10000 néző előtt.

- Nagy megtiszteltetés volt számunkra ezen a fesztiválon fellépni. Minden várakozásunkat felülmúlta a fogadtatás, mintegy 10 ezer néző előtt, nagy sikert aratva léptűnk fel fő műsoridőben a nagyszínpadon. Felejthetetlen élmény volt az egész military találkozó a rengeteg harcjárművel, és meglepő volt, ahogy a korabeli egyenruhákban az orosz, a német, az amerikai és a lengyel "katonák" és "tisztek" együtt buliztak. - mondta Mentes Norbert, a zenekar gitárosa.

 

Készültünk mi is egy meglepetéssel a lengyel testvéreinknek: nagy örömmel fogadták a military fesztiválon a lengyel katonadalt:

 

 

A lengyel sztárokkal a közös dal is nagy sikert aratott: 

Szeptembertől a Hungarica az Őszi Hadjárat 2013 elnevezésű turnén többek között a Romantikus Erőszak, a Beatrice és az Ismerős Arcok társaságában lép fel.

 

A koncertsorozat jövő évben is folytatódik, egyik kiemelt állomása 2014. március 8-án Budapesten, a Petőfi Csarnokban lesz. Ez időtájban várható az új Hungarica-album, amelynek felvételei idén novemberben kezdődnek.

 

Hungarica koncertek 2013 - Őszi hadjárat:

 További részletek:

https://www.facebook.com/hungarica
http://www.hungaricazenekar.hu/

 

forrás: Kuruc.info
 

Címkék: 
Hungarica