Bejelentkezés

x
Search & Filters

Mozgalmas ősz a debreceni Kaptárban - Auróra, Rudán Joe, Beatrice, Leander Rising, Depresszió

Lassan véget ér az idei fesztiválszezon és beindulnak a klub bulik. Budapest után valószínűleg Debrecenben lesz a legsűrűbb az őszi - téli szezon, a hazai élvonal mellett megfordulnak csapatok Ukrajnából, Romániából, Szlovákiából, de még Mexikóból is.
 

Itt egy pár név a fellépők listájából: Auróra, Rudán Joe, Beatrice, Leander Rising, Depresszió, WMD, Cadaveres, Christian Epidemic, Egészséges Fejbőr, Romantikus Erőszak, Ego Project.

 

A sort szeptember 7.-én az idén 18 éves Rózsaszín Pittbul nyitja a debreceni Kaptár klubban, amely egyre népszerűbb a rockerek körében. Tribute bandákból se lesz hiány, a méltán népszerű Iron Maidnem, Scary Guyz mellett fellép még a feltörekvő tehetséges Reckless Roses és a Vörös Attilával felálló Vulgar Display Of Cover is.    

 

Szeptember végén lehet elcsípni az először hazánkban járó temesvári Dordeduh legénységét, akik a korábbi Negura Bunget kreatív magjának az új zenekara, tavaly jelentették meg első lemezüket Dar De Duh címmel, mely világszerte elsöprő sikert aratott.

 

A koncertekről bővebb információt a http://debrock.hu/koncertek oldalon találtok, akik szeretnének az eseményekről facebook-on tájékozódni, meghívót kapni azok jelöljék ismerősnek Kaptár oldalát: https://www.facebook.com/kaptar.debrecen.

 

Előzenekarok jelentkezését várjuk az info@debrock.hu címre.
 

És itt az első programajánló:

 

Szeptember 7. Debrecen, Kaptár 20h:
Rózsaszín Pitbull, Hurkatöltő  

 

Belépő: 1000Ft. (csak a helyszínen)

 

Címkék: 
Aurora
Rudán Joe
Beatrice
Leander Rising
Depresszió
Kaptár