Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nikki Sixx - „A következő Mötley Crüe album lesz az eddigi legjobb!”A Mötley Crüe basszusgitárosa, Nikki Sixx megesküdött, hogy a következő CD-t a legjobb Crüe albummá fogja tenni.

Sixx és társai nemrég adták ki a banda legújabb kislemezét, a ’Sex’-et, melynek megjelenése egybeesett a Mötley Crüe és a KISS közös észak-amerikai turnéjának kezdetével.

Mikor múlt februárban az egész zenekar együtt lakott Las Vegasban, a ’Sex’ volt az első stúdióban felvett dal a 2008 júniusában kiadott ’Saint of Los Angeles’ óta.

A Facebookon egy rajongó arról kérdezte a csapatot, hogy szerintük lesz-e még valaha új nagylemezük, és Sixx azt felelte, hogy „persze. A ’Sex’ csak a jéghegy csúcsa volt, már régóta írogatunk új dalokat. Előbb-utóbb visszatérünk a stúdióba, és tálcán kínáljuk majd nektek az eddigi legjobb Crüe albumot.”

Sixx nem sokkal ezelőtt nyilatkozta azt, hogy az utóbbi hónapokban „félhülyére dolgozta magát”, illetve, hogy a Mötley Crüe gitárosa, Mick Mars „már rengeteg riffet készített elő a soron következő albumhoz.”

 

Címkék: 
Mötley Crüe
Nikki Sixx
Mick Mars