Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Pretty Maids énekes is vendégszerepel az új Avantasia albumon

Az Edguy frontembere, Tobias Sammet all-star projectje, az Avantasia márciusban kiadja új rock operáját The Mystery Of Time címmel CD-n és bakelitlemezen. A zenekar most jelentette be, hogy a Pretty Maids vokalistája, Ronnie Atkins neve is felkerült az új album vendégszereplőinek listájára. Atkins egy dal vokálját énekli majd el.

A frontember Tobias Sammet a következőképpen kommentálta az eseményeket: „Hatalmas Pretty Maids rajongó vagyok tizenéves korom óta. Már felkértem Ronnie-t, hogy szerepeljen a Metál Operában 1999-ben, de ő akkoriban nagyon elfoglalt volt, ezért visszautasított. Tavaly láttam a Pretty Maids-et élőben, és olyanok voltak a színpadon, mint egy gőzmozdony… hihetetlen! Az előadás után találkoztunk, és Ronnie igazán nagyszerű volt!”

Atkins neve mellett olyan sztárok is szerepelnek a vendégelőadók listáján, mint például Arjen Lucassen (Ayreon), Biff Byford (Saxon), Michael Kiske (Unisonic, ex-Helloween), Bruce Kulick (ex-Kiss, ex-Meat Loaf), Russell Gilbrook (Uriah Heep), Arjen A. Lucassen (Ayreon, ex-Vengeance) és a Babelsberg-i Német Film Orchestra.

 

Címkék: 
Pretty Maids
Avantasia