Bejelentkezés

x
Search & Filters

Révész Sándor, a Piramis egykori énekese tavaszi turnéra indulRévész Sándor a Ki mit tud? győztes Generál együttes tagjaként már 18 évesen megélte élete első nagy sikereit. A Piramis együttes dalaival - melynek összetéveszthetetlen hangjával Révész őszinte szószólója volt -, egy generáció életérzését fogalmazta meg a zene nyelvén.

A magyar rockzenei életben egyedülállóan a Piramis ötször tudta megtölteni a Budapest Sportcsarnokot, ami tükrözte a rajongók lelkesedését és szeretetét.

Későbbi zenekaroktól független szóló albumai az igényesség és az egyéni hangvétel jegyében fogantak. A több évtizedes sikerelőzmények után ma, Révész szívből szóló dalai kiérlelt gondolatokat és igényesen megmunkált zeneiséget példáznak.

A zene nyelvén pályafutásáról és életútjáról vall egy beszélgető est keretein belül. A műsor felépítésében rangos helyet foglalnak el Zajzon Gábor lantművész/gitárossal közösen előadott, ismert lírai dalai, valamint vetített képeken kuriozitások.

A színes életút vázlat lehetőséget nyújt nézőinek és hallgatóinak a 2012-ben életművéért a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett művész megismerésére és a még soha fel nem tett kérdések megválaszolására is.

Tavaszi turné állomások:

Ápr. 11., Békéscsaba Phaedra Rendezvényközpont
Ápr. 18., Dunaszerdahely Városi Művelődési Központ
Ápr. 25., Kecskemét Kulturális Központ
Máj. 16., Cegléd Kossuth Művelődési Központ és Könyvtár
Máj. 21., Szeged  Belvárosi Mozi
Máj. 25., Budapest Óbudai Kulturális Központ
Jún. 1., Miskolc  Ady E. Művelődési Központ

 


 
Címkék: 
Révész Sándor
Piramis