Bejelentkezés

x
Search & Filters

Születésnaphullám a Budapest Parkban

Augusztus 14-én a Kowalsky meg a Vega ünnepli 10. születésnapját a Parkban.  A koncert első pillanatától kezdve olyasmi lesz hallható és látható a Park nagyszínpadán, amit eddig még soha nem tapasztalhatott meg a zenéjüket kedvelő közönség, hiszen egy sokkal színesebb zenei képet varázsolnak majd a színpadra. A tízéves születésnapi koncert több szempontból is különleges lesz, hiszen most először lesz hallható együtt a karcosabb és a mondjuk úgy, kicsit autentikusabb, akusztikus hangzás, miután az alapfelállás mellett vendégként újra egy színpadon zenél a bandával Kovács Zsuzska hegedűs, a két korábbi trombitás Görögh Dani és Koós Hutás Áron.  A koncerten jelenik meg a 10 éves Kowalsky meg a Vegáról írt könyv is, amelynek a címe: „Csak egy ág”.

 Augusztus 19-én a 40 éves P.Mobil lép fel Budapest legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén.  A Budapest Park színpadán három órán keresztül dübörög majd a rock, amelyet ez a veterán zenekar honosított meg Magyarországon. Az első órában a Bajnok Rock Team és a Gesarol elnevezésű csapat osztozik a deszkákon. Schuster Lóránt zenekarvezető és mindenes vezényletével 20 órától lép színpadra a Baranyi László énekes, Sárvári Vilmos szólógitáros, Tarnai Dániel basszusgitáros, Szabó Péter billentyűs és Szebelédi Zsolt dobos alkotta társulat. A klasszikus P.Mobil számok, amiket a 80-as években mindenki kívülről fújt, és egy generáció nőtt fel rajtuk, képezik a mindenkori koncertek alapját. Ugyanakkor hallható lesz pár szám az ősszel megjelenő új CD anyagából is.

 Augusztus 22-én az 5 éves Compact Disco várja ünnepelni vágyó közönségét a Soroksári útra. Közel két és fél év után először lép fel ismét Budapesten a zenekar.  A Compact Disco a születésnap alkalmából azzal lepi meg közönségét, hogy néhány rajongójuk a zenekarral koccinthat a backstage-ben a koncert előtt. Ezért az elővételes jegyvásárlók között sorsolni fognak! Egy másik újdonságot is tartogat a banda, ugyanis egy magyar nyelvű blokkal készülnek a koncerten, ami igazi kuriózum az o esetükben! A legfontosabb pedig, hogy végre a budapesti közönség is hallhatja élőben az új dalukat - a We Will Not Go Down-t, ami a rádiók egyik legnagyobb kedvence lett az elmúlt hetekben.

 Augusztus 30-án a Pál Utcai Fiúk 30 éves jubileumi koncertjét láthatja, hallhatja a nagyérdemű a Budapest Park nagyszínpadán. A forróságban is zajlanak a próbák a meghívott vendégekkel a zenekar próbatermében.  Nagy erőkkel készül a PUF a 30 éves születésnapjára. Az alapfelállásuk kiegészül egy négytagú fúvósszekcióval (Szucs Qka Krisztián - trombita, Hekele Fanni - tuba, Mike Krisztián - pozan, Albert Zoltán – szaxofon), a zongoránál Dióssy D. Ákossal, az ütőhangszereknél Pápai Istvánnal, de rajtuk kívül ott lesz a zenekar elso 10 évének felállásából, Papp Ernő-gitár, Zelenák Tibor –dob, Eőry Totya Tamás,- szaxofon és Bördén Szabolcs- zongorista is.

 

Sok daluk átalakult, van, amelyik csak új köntöst kapott, de olyan is van, amit gyakorlatilag újra írtak. Ezen a koncerten azokat a dalokat fogják előadni, amelyek a zenekar munkásságára leginkább jellemzőek.

 

Címkék: 
Kowalsky meg a Vega
P.Mobil
Pál Utcai Fiúk
Compact Disco