Bejelentkezés

x
Search & Filters

Már kész lenne az új Tool album?Már majdnem 8 teljes éve annak, hogy a Tool megajándékozta rajongóit egy lemezzel, ami a 2006-ban megjelent „10,000 Days” volt, és a fanok azóta imádkoznak egy újért. Az utóbbi pár évben rengeteg frissítést tett közzé a zenekar a készülő ötödik albumuk állapotáról, viszont egy megbízható forrásból származó információ nem kevesebbet állít, mint hogy a zenekar már 100%-ban végzett a korong felvételeivel.

A „10,000 Days” óta eltelt 8 év a leghosszabb terméketlen időszak két Tool lemez között, kezdve a banda megalakulásától. Sosem voltak az a zenekar, amelyik 2-3 évente kiad egy lemezt, viszont ez a 8 év még az alternatív metál/progresszív rock körökben is soknak számít. Tavaly Danny Carey dobos még 2013-as megjelenést jósolt, amiből persze nem lett semmi. Maynard James Keenan az idei évre tette a kiadás dátumát. A lemez együtt jelenne meg az A Perfect Circle és a Puscifer új anyagaival.

A legfrissebb info az új Tool lemezről a Crave Online-tól származik. A magazin arról tudósított, hogy Adam Jones, a zenekar gitárosa elkotyogta egy rajongónak március 6.-án, egy koncert előtt VIP találkozón, Portlandban az egyik rajongónak, hogy az új lemez „100%-ig kész”. Jones állítólag azt is mondta, hogy még idén megjelenik az anyag.

 


 
Címkék: 
Tool