Bejelentkezés

x
Search & Filters

Új Chickenfoot zenékben reménykedhetünk

A Chickenfoot (a szupercsapatban közreműködik a gitáros Joe Satriani, a dobos Chad Smith, a Van Halen egykori basszusgitárosa, Michael Anthony, valamint az együttes frontembere, Sammy Hagar) hivatalos weboldalán a következő bejegyzést tette közzé:

A Chickenfoot reméli, hogy a csapat újra együtt dolgozhat, és elkészülhet néhány további zene is 2014-ben. Annak ellenére, hogy nem játszottak együtt, a srácok szemmel tartották egymást az elmúlt hónapok során. Sammy beugrott a Skywalker Stúdióba, mikor Joe új albumának felvételei folytak, és egy cikkben reményeit és jókívánságait fejezte ki a projekttel kapcsolatosan. Joe egy nemrégiben készült interjúban szintén beszélt a Chickenfoot-tal közös munkájáról. Chad és Mike is csatlakozott a közelmúltban Sammy-hez a stúdióban, hogy eljátszanak néhány számot Sammy soron következő albumához. És persze végül - de nem utolsó sorban a napokban Mike színpadra lépett Sammy jelenlegi, Cinco De Mayo elnevezésű műsorával Tahoe-ban.

"Szóval a srácok elfoglaltak, de ha Chad ideje engedi majd, jó esély van arra, hogy visszatérnek a közös zenéléshez 2014-ben, Joe és Sammy idei egyéni turnéját követően."

 

Címkék: 
chickenfoot