Bejelentkezés

x
Search & Filters

Adománygyűjtes december 19-én a Dürer Kertben, a Happy Finish Tribute Fesztiválon

December 19-én már negyedszerre lehet temetni az évet egy nagyszabású tribute bulin a Dürer Kertben. Idén is, mint korábban mindig népszerű külföldi zenekarok legjobb dalait adják elő magyar bandák, bőven élvezhető minőségben. Biztosan kevesen vannak már itthon, akik nem hallottak a Slipchaos-ról (Slipknot tribute). Az idén 7 éves zenekar fellépései a mai napig eseményszámba mennek, hiszen ritkán lehet látni ennyi beteg arcot egy színpadon. A gRain sem ma kezdte a pályafutását, így minden koncertjük hozza a szintet, ahol a rajongókkal együtt élik és élvezik a Korn nagyságát. A szinte csak régi slágereket játszó banda összes buliján kiváló hangulat uralkodik, köszönhetően a nagyon hiteles előadásmódnak. A Diamondeyes újabb csapat, akik a Deftones nótákkal állnak ki a közönség elé. A nagyon pontosan, ízesen előadott témákhoz ugye kell egy bizonyos hangulat, de ha az megvan, akkor ők is nagyot tudnak mutatni. A Rammsturm az utolsó pillanatban került be a képbe. A még csak az első koncertjén túl lévő Rammstein tribute egy éve bontogatja szárnyait, de eddig inkább a zene betanulásával, illetve a színpad kelléktár bővítésével voltak elfoglalva. A hosszas felkészülési idő azonban meghozta az ernedményt, hiszen már az első koncerten magabiztosan hozták a szintet - nézzük meg DürerKertben mit alkotnak 19-én!

A kisteremben a Riot! rendszeresen teltházas bulikat csinál. A Paramore slágereket az eredetinél keményebben előadó és hasonlóan szép énekesnővel kiálló csapat koncertjére, ha valaki beesik általában koncert végégi nem szokta elhagyni a termet. Legyen ez most is így! Az utóbbi időben igen szépen kicsiszolódott 4OZ ritka hitelességgel adja elő Ozzy papa különböző (szóló vagy Sabbath-os) időszakokban született dalait. A borzasztóan népszerű Volbeat számait, a Michael Poulsenhez hasonlóan agyig kivarrt rock 'n roll arc vezette banda játssza el Volband kódnév alatt. A Downt nehéz ugyanolyan mocskosan előadni, mint az eredeti banda, de a Damn becsülettel helytáll a versenyben, még akkor is, hogyha közel nem vittek be annyi drogot és viszkit a szervezetükbe, mint a déli metalbanda....

Aki évek óta nyomon követi a tribute bulikat a Dürerben, az tudja, hogy mindig mindenki mosolyog a bulik után és széles jókedvvel távozik a műintézményből. Most van még egy ok a vigyorgásra, mégpedig az 500 leiható (azaz kb ingyenes) belépő…szép este lesz!

Tisztelt koncertlátogatók!

A 4. Happy Finish Tribute Fesztiválon gyűjtést szervez a DürerKert és a Rockstar Magazin a rászorultak részére.
Szeretnénk, ha a következő, feleslegessé vált dolgokat elhoznátok december 19-én a Dürer Kertbe:

- téli felszerelés: takaró, hálózsák, férfi cipő, felsőruha, alsónemű, zokni
- tartós élelmiszer: vaj, konzervek, tea, bármilyen egyéb tartós élelmiszer
- vitaminok

Az összegyűjtott adományokat a Fűtött Utca Programot üzemeltető Oltalom Karitatív Egyesület részére fogjuk átadni.
A gyűjtés védnökei Farkas Barnabás (Fűtött Utca; Éjjeli Menedékhely és Nappali melegedő intézmény vezető), Nyerges Tamás (Rockstar magazin) és Nagy Zsolt (DürerKert).

Információ a Fűtött utcáról:

http://oltalom.hu/rovat.php?id=42
https://www.youtube.com/watch?v=7J7z4fxR7as
https://www.youtube.com/watch?v=NrUOyDBB36U

Nagyon köszönjük a rászorultak nevében.

4. Happy Finish Tribute Fesztivál esemény link:
https://www.facebook.com/events/801032839962148/

Nagyterem

20:00 Rammstein by Rammsturm
21:00 Deftones by Diamondeyes
22:10 koRn by Grain
23:50 Slipknot by Slipchaos

Kisterem

20:30 Volbeat by Volband
21:40 Down by Damn
22:50 Paramore by Riot!
00:00 Ozzy / Sabbath by 4OZ

Belépő: 500 leiható
Kapu: 19:00

A koncertek után Dj Ozsi fogja nyomni a talpalávalót.

 Korhatár: 16+

Dürer Kert házirend:
http://www.durerkert.com/hazirend
 

Címkék: 
dürer kert
Happy Finish Tribute Fesztivál