Bejelentkezés

x
Search & Filters

Arena - Új lemezzel érkezik Budapestre április 6-án a 20 éves progrock zenekar



Fennállásának 20. évét ünnepelve érkezik Budapestre április 6-án Európa egyik vezető progresszív rockzenekara, az Arena. A Clive Nolan által vezetett brit együttes az emlékezetes turnéprogram mellett még egy apropót szolgáltat az A38 Hajón megtartásra kerülő koncerthez: ez lesz ugyanis az első alkalom, amikor élőben is hallhatjuk a hamarosan megjelenő, The Unquiet Sky című új stúdióalbum dalait.

Az elmúlt két évtizedben az Arena nemcsak a kontinentális Európában, hanem Észak- Közép- és Dél-Amerikában, valamint Skandináviában is sokszor feltűnt, és rendre sikeresen szerepelt többek között a németországi slágerlistákon is. A márciusban megjelenő nyolcadik albumhoz kapcsolódó turné egyben fennállásuk 20. évfordulóját is ünnepli, így egy igazán emlékezetes turnéval készülnek, és szeretnének minél több helyre eljutni: a jelenlegi tervek szerint egy 32 állomásos, 13 országot érintő körutat vezényelnek le a tavasz folyamán.

 


 
Jegyár 5.900.- Ft, a koncert napján 6.200.- Ft

Jegyek válthatók a TEX és a Ticketportal hálózatában, a valamint helyszínen, valamint a CD Pincében, a Hammerben, a Headbangerben és a Lemezkuckóban, vagy megrendelhetők nálunk - ez utóbbi esetben színes, nyomdai jegyet küldünk postai utánvéttel.

 


 

Címkék: 
Arena