Bejelentkezés

x
Search & Filters

Bemutatták Karai Anna és Senior Hal (Fish!) "Zaj" című közös klipjét

Karai Anna, és a Fish! frontemberének közös dala körülbelül négy hónapja a szintén közös tavaszi turnéjuk alkalmával jelent meg. A dalt Anna dobosa Tarcsai Ádám szerezte.
"Már jóval a turné előtt felkértük Krisztiánt hogy készítsünk egy közös dalt. Közben leszerveződött a Karai Anna - FiSH! - Ganxsta turné aminek hatására felgyorsultak a folyamatok és a második állomáson már be is tudtuk mutatni a közönségnek!! Nagyszerű volt a fogadtatás!!"    

Azóta már rengeteg dolgot megélt ez a dal.. Készült róla szöveges videó, karaoke videó, Anna dobosának tanítványai a stúdió gyakorlatukon dobolták...
Az ember azt hinné hogy ezzel a számmal már nem lehet semmi újat kezdeni.. Hát ezt a gondolatot megcáfolták.... ugyanis egy határozottan ütős, poénos, találó, fiatalos.. videó klipet tettek le az asztalra, melyben "unalmas, hétköznapi TV műsorokat színesítve csinálnak felfordulást, ZAJT csapnak..."!

 


Karai Anna, és csapata ezúton is szeretné megköszönni, mindazoknak a közreműködését akik nélkül a ez a klip nem jöhetett volna létre!!

Felvétel: Kiss Jenő
Vágás: Bódog Krisztián, Kiss Péter
Utómunka: Bódog Krisztián
Hang: Vári Gábor (Black Hole Sound studió)

Szereplők:

Szabó Pali
Badrócz Letti
Gáspár Kata
Portik Zsófia
Győrik Magdolna
Péteri András
Aufmuth Lili
Horváth Bence
Gimesi Attila

Karai Anna zenekara:

Tarcsai Ádám - dob
Nagy Zoltán - basszusgitár
Narday Álmos - gitár
Kiss Péter - gitár

Kiemelt köszönet:
Kovács Krisztián (Fish!)
 

Címkék: 
Karai Anna
Senior Hal
fish!