Bejelentkezés

x
Search & Filters

Billy Gibbons, a ZZ Top gitárosa kiáll a Nickelback mellett



Hosszú karrierje során Billy Gibbons turnézott már olyan nevekkel, mint például Jimi Hendrix, vagy Muddy Waters. Most viszont a Nickelback-el készül hasonlóra.

Gibbons - aki a gyakran kigúnyolt zenekar 2005-ös  "Rockstar" című dalában asszisztál – viszont nem kér elnézést, sőt, kiáll a Nickelback mellett.

"A 'Rockstar' egy elég váratlan siker volt," nyilatkozta Gibbons. "Az Államokban turnézunk, fel Észak-Nyugatig. Egy nappal a saját shownk előtt ők játszottak, mi kíváncsiak voltunk, és leugrottunk megnézni az előadásukat. Nem lehet figyelmen kívül hagyni Chad Kroeger remek vokál teljesítményét, amit hozni képes. Ember, napokig képes énekelni."

 

Nickelback - Rockstar

 


Kroeger később meghívta Gibbonst a stúdióba, ahol a nagyszakállú legenda néhány szöveges közjátékkal gazdagította a "Rockstar" verzéit. "Jórészt ő nyomta, de úgy érezte, hogy szükség van valami extrára," mondta Gibbons, "ezért felhívott, hogy ugyan mire jutunk. Megálmodta a hajlításaim, ahogyan én szoktam énekelni, és azt kell mondjam, hogy okés lett."

 

Nickelback - Sharp Dressed Man (ZZ Top)

 


 
Címkék: 
Billy Gibbons
ZZ Top
Nickelback