Bejelentkezés

x
Search & Filters

Death metál vs. party metál - focimeccs helyett (Fish!, Kill With Hate beszámoló – Track, 2014. június 19.)



Remek death metal zenekarral indult az este a Barba Negra Track-ben csütörtökön, a közönség lassan gyülekezett, pedig a Kill With Hate megérte a figyelmet, mert igazi, hörgős death metált nyomtak. Néhány elvetemült a színpad előtt egy laza, headbangelős pogót nyomott, már amennyire 5-10 ember ezt el tudja követni. Sajnos az idő rövidsége miatt csak néhány számot tudtak eljátszani, de aki vette a fáradtságot és odament időben, azt kapta, amit várt.

Ez a hörgős hangulat átragadt a Fish!-re is, akikkel kapcsolatban – bár daluk szerint: Hol van a fesztivál, na gyerünk – igazán el lehet mondani, hogy ahol ők vannak, ott a fesztivál. A fiúk már az elején igyekeztek felpörgetni a jó hangulatban lévő közönséget (Egyszer akarom), eljátszottak néhány régebbi, ritkán szereplő, de a közönség által nagyon is kedvelt dalt (pl.: Legközelebb még közelebb), Kovács Krisztián énekes (novemberi interjúnkat vele itt olvashatjátok http://rockbook.hu/hirek/mert-csak-doglott-hal-uszik-az-arral-fish-interju-barba-negra-beszamolo) – tisztelegve a Kill With Hate és a death metál előtt – megcsillogtatta saját hörgős hangját is, amitnagy ovációval fogadtak a jelenlévők. Elhangzottak a nagy slágerek (Konzervzene, Magasan száll, Majdnem Kalifornia, Minden jó lesz, Ki van kivel, Személyes üzenet, Keep Your Secret, You vs me, Sok a szó, Sav/Kelj fel, a ráadásban Gyere ki a rétre).

 


Gajda Mátyás (gitár) új hangszere gyönyörű, úgy csillogott a Barba Negra Track új fénytechnikája sugaraiban, hogy tényleg Las Vegasban éreztük magunkat. Főleg, mert egy kerékpár is megjelent a színpadon a koncert hevében, bár igazából semmilyen funkciója nem volt, de nem is ez a lényeg.

Egy Fish!-koncert mindig nagy mulatság, nem volt ez másképp tegnap sem, hiába verte le Uruguay Angliát közben a foci-vb-n, egyetlen ember sem állt a képernyőknél, aki bulizni akart, a Fish!-sel nyomta.

A zenekar pedig folytatja a mulatozást végig az országon, nem is lesz olyan kisebb-nagyobb rendezvény a nyáron, ahol ők ne lépnének fel. Hát akkor, hol van a fesztivál? Na gyerünk!!!

www.facebook.hu/fishzenekar

 

 

Juhász Vali
 

Címkék: 
fish!
Kill With Hate