Bejelentkezés

x
Search & Filters

Érdekes kiállítás nyílik Osloban a Punk és Metal színtér tiszteletére"Heavy Metal And Punk Fossils" néven egy kiállításkörút indul, melynek első megállója a norvégiai Oslo városa. A kiállítás július 27-én nyitja meg kapuit a Természettudományi Múzeumban, mely a több vizuális elemet kapott illetve számos új tárgyat is beszereztek, így bővült a tárlat. Az egyik legérdekesebb talán a két méter magas „Arcticalymene Visciousi” névre hallgató darab, mely Sid Vicious-nek és Greg Graffin-nek állít emléket.

További érdekesség, hogy a Dire Straits nagyágyúja, Mark Knopfler is vásárolt egy teljes dinoszaurusz csontvázat, melyet szintén kiállítanak „Masiakasaurus Knopfleri” néven. Több millió éves férgeket is láthatnak az érdeklődők, melyek a „Kingnites Diamondi” (King Diamond) és a „Kalloprion Kilmisteri” (Lemmy Kilmister) nevet kapták.

A "Heavy Metal And Punk Fossils" kiállítás szórakoztatóan mutatja be a természettudományos elemeket, de mégis az egész a olyan zenekarok köré épül, mint az AC/DC, a Bad Religion, a Ramones, vagy éppen a Sex Pistols.

 

 

 

 


 

Címkék: 
ac dc
Bad Religion
Ramones
Sex Pistols