Bejelentkezés

x
Search & Filters

Geddy Lee szerint a Rush-nak nem lesz 40 éves jubileumi turnéja



Egy évtized után most először fordul elő, hogy a Rush zenekarának egyáltalán nincs ötlete arra vonatkozólag, hogy mi legyen a következő lépésük. A zenekar még szinte csak most tértek vissza a 2012-ben, "Clockwork Angels" címmel megjelent nagylemezük népszerűsítése céljából szervezett hosszadalmas világkörüli turnéról, de máris itt az ideje annak, hogy megbeszéljék az együttes jövőbeni terveit.

A zenekar menedzsere azt akarja, hogy a banda jövőre újra turnéra induljon, hiszen ez lehetőséget adna arra, hogy méltóképp megünnepeljék, hogy az együttes dobosa, Neil Peart éppen negyven évvel ezelőtt csatlakozott a csapathoz.

"Ez az, ami nem fog megtörténni" - mondta Geddy Lee - aki a zenekar énekese, basszusgitárosa és billentyűse is egy személyben - majd így folytatta: "Az én véleményem az, hogy szeretném ugyan megünnepelni a negyvenedik évfordulót, de annál egy kicsivel több pihenőre van szükségünk, mint amennyi az évfordulóig a rendelkezésünkre áll. De semmi gond; majd megünnepeljük a negyvenkettedik évfordulót!"

 

Címkék: 
Geddy Lee
Rush