Bejelentkezés

x
Search & Filters

Íme az Iron Maiden 2002-es Rio-i, „The Wicker Man” koncertfelvételének LEGO változataA legoemberek hatalma újra emelkedik! Mindenki szereti a legot, és ha ezt a cikket olvasod jelen pillanatban, akkor jó eséllyel Iron Mainden rajongó is vagy. Mindannyiunk szerencséjére a zenekart és a legendás építőjátékot most egy eszméletlen jó Youtube videóban hozták egy fedél alá.  

Az Iron Maiden 2002-es felvétele a ’Rock In Rio’ az egyik leghíresebb és legjobb élő felvételeket tartalmazó kiadvány az egész világon, mely bombaként robban az elején a ’The Wicker Man’ című számmal. Ezt a koncertfelvételt csinálták meg lego-verzióban a lelkes Iron Maiden rajongók.

A legjobb dolog ebben a verzióban az, hogy minden egyes tag gesztusait és személyiségét nagyon valósághűen ábrázolták. Ha valaha láttatok már Iron Maiden koncertet, akkor tudhatjátok, hogy a show egyik legnagyszerűbb része a banda színpadra lépése, az intro, ahogyan beszállnak a zenekari tagok a játékba. A felvétel elején Adrian Smith gitárost látjuk aki a dal induló riffjét játssza majd Nicko McBrain dobos lép be. A felvételen ezután egymás után jelennek meg a zenekar tagjai: Steve Harris, Dave Murray és Janick Gers, végül Bruce Dickinsont mutatja a kamera, amint a védjegyéül szolgáló monitor hangfal átugrását mutatja be.

 


 
Címkék: 
iron maiden