Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ingyenes Prog X-Mas Countdown Party a G3-ban: Mytra, At Night I Fly, Miserium, BZ Project

Induljon zúzdával a karácsonyi várakozás! Az első adventi gyertya meggyújtása után ingyenes bulira várnak mindenkit szeretettel, az új Gödör Klubba. Ha súlyos, technikás, dallamos zenékre vágysz, ott a helyed!  A 19 órai kapunyitást követően a Mytra csap először a húrok közé.

 

 

A kazincbarcikai csapatnak nemrég jelent meg az új anyaga, Beta néven. A lemezről csak jókat írt a rockzenei sajtó, gyertek és tapasztaljátok meg Ti is ezt élőben. 21 órától az At Night I Fly nevezetű formáció következik.

 

 

A 2012-ben alakult modern progresszív metal zenekar még megalakulásuk évében előrukkolt a September Kills névre keresztelt EP-vel, és az azonos néven futó klipjük tavaly felkerült a The History of Metal top 10-es listájára.

 

 

Őket a Miserium követi a fellépők sorában. A 2009-ben alapított zenekar tavaly év elején adta ki első nagylemezét, mely a Return to Grace nevet kapta. Saját elmondásuk szerint ők egy kicsit sötétebb hangvételű progresszív metált játszunk, késhegynyi göteborgi death metállal, néhol rabszolgatartó hard rockkal, kevéske funky-val, barokk zenével vagy épp reggae-vel fűszerezve. Igazán figyelemreméltó elegy, érdemes rájuk odafigyelni.

 

 

Az estét a BZ Project zárja. Ezt a csapatot BZ azaz Bátky Zoli és a Miserium zenekar alkotja és ők is túl vannak már a bemutatkozó kislemezükön. A 7414 című EP-ről és a csapatról többet a Facebook oldalukról tudhattok meg. Akár csak a többi fellépő zenekarról. Keresd ezeket és a Facebook eseményt a cikk alján.

Prog X-Mas Countdown Party

2014.12.02. - Új Gödör Klub, VI.kerület, Király utca 8-10, Central Passage

19.00 - Kapunyitás
20.00 - mytra
21.00 - At Night I Fly
22.15 - Miserium
23.15 - BZ Project

Ingyenes!

https://www.facebook.com/events/736058099804014/

Címkék: 
BZ Project
Mytra
Miserium
At Night I Fly