Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ismerős Arcok - Szombaton újra rocklegendákkal a Barba Negrában!Március 28-án az Ismerős Arcok újra a Barba Negra Music Club színpadán ad koncertet. Ezen az estén ismét igazi rockzenei csemegét láthat a közönség, hiszen folytatódik a korábban megkezdett nagy sikerű sorozat, ahol a zenekar arculatát formáló zenei stílusok legjelentősebb képviselőivel - élő rocklegendákkal - lépnek fel.

Az elmúlt három évtized legendás magyar rockzenekarainak emblematikus egyéniségei közül, most a '70-es és '80-as évek első számú közönség kedvenc zenekarának, a Piramisnak a legendás tagjai, Závodi János és Köves “Pinyó" Miklós lesznek az Ismerős Arcok vendégei.

A formáció két hónappal a nagy sikerű Vili 50 koncert után ismét szeretné megmutatni, hogy alapvetően rock zenekar, akik ebben a műfajban vannak igazán otthon. Egy fergeteges rockbulival szeretnék bizonyítani, hogy méltó utódai a '70-es és '80-as évek magyar rockcsapatainak. Ezen az estén egy kötöttségek nélküli, átfogó koncertműsort mutatnak be a fiúk, amelyben különleges megvilágításba kerülnek azok a dalok, amiket a meghívott vendégekkel közösen adnak elő. Pörgős koncert várható, kevesebb lírával, de sok érzelemmel, amit nem szabad kihagyni!

 


Menetrend:

Kapunyitás: 20:00
Chrome Rt: 21:00
Ismerős Arcok és vendégei: 22:00

Jegyek 2500 Ft-os elővételi árban kaphatók:

- Barba Negra Music Club recepció (XI.ker. Prielle K.u.4.)
- Barba Negra Music Club online rendszerében: http://musicclub.barbanegra.hu/ismeros_arcok_20150328
- Goldcorner ajándékbolt (V.ker. Váci u. 78-80.)
- Tixa.hu online rendszerében
- Ticketportal országos jegyértékesítő hálózatában: http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=41237
- Broadway jegyiroda online rendszerében: http://broadway.jegy.hu/arrivalorder.php?eid=288323&aid=3439&vid=96
- jegyrendeles@ismerosarcok.hu címen

Jegyár a helyszínen: 3000 Ft

Facebook esemény itt!

 

Címkék: 
Ismerős Arcok