Bejelentkezés

x
Search & Filters

Johnny Rotten, a Sex Pistols frontembere szerepet kapott a Jézus Krisztus SzupersztárbanIdény nyáron lesz a híres rockopera második eljövetele, egy 51 állomásos turné keretein belül, olyan arcok jóvoltából, mint Johnny Rotten, Brandon Boyd az Incubusból, JC Chasez az 'N Sync-ből, valamint az ex-Destiny’s Child énekes Michelle Williams.

Rotten szándéka szerint a színházi előadások pár hónappal a tervezett időpont előtt kezdődnek. Miután Rotten bemutatkozott a sajtósoknak azzal, hogy hozzájuk vágott két banánt, válaszolt pár kérdésre, bemutatta a szereplőket. Később a sajtótájékoztatón követelte a mikrofont, de nem kapta meg.

Mikor Michael Cohl producert kérdezték arról, hogy „merész lépés” volt-e Rottent is beválogatni a szereplők közé, ő így válaszolt: „Azt hiszem a mai a sajtótájékoztató alapján a válasz igen lenne. Viszont ő egy bizonyított előadó, több évtizedes sikerrel a háta mögött, a rajongók imádják, szóval így más a helyzet. De azt hiszem ő csak illeszkedik a szerepéhez. Ha megnézzük a popkultúra énekeseit, van 4-5 különböző szerep, és ő jól illik a sajátjába.”

 


 

Címkék: 
Johnny Rotten
Sex Pistols