Bejelentkezés

x
Search & Filters

Lukács Peta, a Bikini gitárosa is kiakadt a koncertlátogatók érdektelenségén. Ébresztő!



Arról megoszlanak a vélemények, hogy Magyarországon érdemes-e zenélni, vagy sem, de az tény, hogy sajnos ott tartunk, a hazai közönségnem igazán befogadó az igényes zenére, kizárólag a "mainstream"-re nyitottak, szinte alig járnak a kevésbé ismert előadók fellépéseire. Semmi kísérletezés, csak a tutira mennek, ami valljuk be, elég gáz. Pedig de sok tehetséges banda van! Lukács Peta, a Bikini gitárosa Facebook posztján adott hangot a szomorú ténynek, amelyet itt elolvashattok:

"Először is nagyon, nagyon köszönöm, köszönjük mindenkinek, aki tegnap kíváncsi volt ránk. Sajnos azonban el kell gondolkodnom, hogy hogyan tovább. Néhány számszerűsített tény:

Magyarország lakossága: kb. 10.000.000 fő. Akik "ismernek" a fb-on: kb. 3.000 fő. Ebből budapesti: kb. 2500 fő. Akik jelezték, hogy eljönnek a saját zenekarom koncertjére: kb. 120 fő. Akik eljöttek: 66 fő.

Hajlamos voltam naiv módon azt gondolni, hogy 2500 fővárosi "rajongóból" azért akad legalább 100 ember, akit nem csak a sárga papucsos fényképek és az ingyen megnézhető videók érdekelnek. Nos, tévedtem. Lehet, hogy ennek a posztnak az lesz a hatása, hogy drasztikusan lecsökken az oldal rajongóinak száma, de most már a saját bőrömön érzem, hogy nem ez számít igazán...

Nyilván nem fogjuk abbahagyni a zenélést, de komolyan el kell gondolkodnom a jövőt illetően, mert 37 évesen már kicsit fáraszt, hogy én fizetek azért, hogy szórakoztathassam a tisztelt nagyérdeműt, miközben ezt senki nem kérte tőlem. Talán valamit én csinálok, gondolok rosszul. Elnézést mindenkitől a hangnemért, senkit nem áll szándékomban megbántani, csak ez most kikívánkozott belőlem.

Azoknak viszont, akik tegnap megtiszteltek minket, még egyszer nagyon köszönök mindent, mivel alapvetően remek hangulatú koncert volt!"

 

Szóval kedves zenehallgatók, olvasók! Van élet a Tankcsapdán, a Road-on, az Ossian-on, Quimby-n, és a Facebook-on túl is...

 

Ébresztő!!!

 


 
Címkék: 
Lukács Peta
Bikin