Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Mötley Crüe dobosa, Tommy Lee összeverekedett Nicolas Cage fiával



A Mötley Crüe dobosa, Tommy Lee, valamint Nicolas Cage fia, Weston (aki egyébként figyelemre méltó black metal-zenész) a hírek szerint összetűzésbe keveredtek a hétvégén, mely végül tettlegességig fajult.

A Mötley Crüe szeptember 22-i előadása után a színpad mögött történt a verekedés, miután állítólag Weston elállta Lee öltözőjének bejáratát.

A huszonkét éves Weston Cage immáron közel egy évtizede kutatja a black metal műfaját Arcane néven, és az Eyes of Noctumnak is biztosította énekhangját 2005 és 2012 között. Ugyanezen álnév alatt Cage jelenleg az Arsh Anubis énekese és billentyűse.

A TMZ szerint mind Nicolas Cage, mind pedig Weston Cage Vince Neil-lel lógott a Crue szeptember 22-i Las Vegas-i műsorát követően a Hard Rock Hotel & Casino-ban. A beszámolók szerint Tommy Lee a dulakodást megelőzően megpróbálta Westont eltávolítani az útból azzal a felszólítással, hogy "húzz innen a f*szba", melyet ordítozással és káromkodásokkal fűszerezett heves szóváltás követett, majd Weston kihívta Lee-t egy összecsapásra, mire Tommy begőzölt, és nekiesett a srácnak. A cirkusznak a Mötley Crüe biztonsági emberei vetettek véget.

 


 

Címkék: 
Mötley Crüe
Tommy Lee