Bejelentkezés

x
Search & Filters

Óriási buli 10 fellépővel a Dürer kertben, a Rockélet 4. születésnapja alkalmából



Budapest egyik legnagyobb példányszámú, ingyenes programmagazinja hamarosan betölti 4. életévét. Ennek apropóján egy egész estés rendezvénnyel hálálják meg az olvasók és az üzleti partnerek együttműködését szeptember 14-én a Dürer Kertben.

„Irgalmatlanul robog az idő, alig másfél hét múlva, szeptember 14-én már itt is a Rockélet/RCKLT (ahogy tetszik) 4. születésnapi partija, amivel megpróbáljuk túlszárnyalni az eddigi - meglehetősen fergetegesre sikeredett - három bulit. Ehhez ismét bevetjük a korábban már bevált trükkjeinket: hangulatos helyszín 3 színpaddal (Dürer Kert), széles spektrumot átfogó, első osztályú muzsika, italakciók, nyeremények és amilyen népes, olyan gyönyörű közönség.

Nagyon sok jóleső, pozitív visszajelzést kapunk folyamatosan az eddigi szülinapi bulik kapcsán, igaz, be kell lássuk: nagyon csekély mértékben múlt rajtunk azok sikere. Javarészt a fellépők és a közönség érdeme ez mindig, bár azt meg kell hagyni, pozitív energiával és szeretettel mi sem fukarkodunk ilyenkor. Úgy látszik, ez minden esetben meghálálja magát. Nem lesz másként most sem, már ami minket illet. A zenei felhozatalt próbáltuk ezúttal is sokszínűre és minőségire szabni, úgy tűnik, sikerült:

- Subscribe
- Ganxsta Zolee és a Kartel
- Mystery Gang
- Watch My Dying
- Special Providence
- Ozone Mama
- Don Gatto
- Checkpoint Charlie
- Damn – Magyar DOWN Tribute
- Mordeye

Egyetlen változás ütötte fel fejét csupán az eddigiekhez képest: lesz belépődíj. Bagatell 500 Ft ugyan, de lesz. Kompenzálásképp a következő „plusszok”járnak a megváltott belépőhöz:

A jegyvásárlók között ki fogunk sorsolni két wellness hétvégét (2 fő részére, 3 nap - 2 éjszaka) a pilisi Pollushof Panzióban. Nem ott sorsoljuk ki, de ott lehet majd eltölteni. /www.pollushof.hu/.

Továbbá. Az Unicum jóvoltából gyönyörű hostesseknél lehet érvényesíteni az „egyet fizet, kettőt kap” akciót, és 200-250 longdrinket is kiosztanak majd a korán érkezőknek + egész este akciósak lesznek az Unicum-termékek! Igen.

A további javakat - melyekkel honorálni szeretnénk, hogy együtt ünnepeltek velünk és ezért még anyagi áldozatot is hoztok, még szervezzük. Annyi bizonyos: lesznek még. További italakciók, welcome drink, italozással kapcsolatos nyereményjátékok.

Addig is mindenkinek a legjobbakat, találkozunk szeptember 14-én a Dürerben!”

Infók:

RCKLT IV. Születésnapi Party

Helyszín: Dürer Kert (Bp. XIV. ker. Ajtósi Dürer sor 19-21.)

Időpont: 2013. 09. 14.

Start: 17:00

Facebook-event:

https://www.facebook.com/events/360581054044686/?fref=ts

 

Címkék: 
Rockélet születésnap
dürer kert
Don Gatto
subscribe