Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ozzy Osbourne mindenkit nyaralni hív: indul az OzzfiestaÚgy tűnik, hogy a heavy metal témájú nyaralások nagy népszerűségnek örvendenek manapság. Mióta a ’70000 Tons Of Metal’ beindult és sikeres lett azóta sok zenekar próbálkozik hasonlóval. (A ’70000 Tons Of Metal’ egy heavy metal fesztivál, amit a tengeren, egy nagy sétahajón tartanak meg). Az eredeti elképzelés mintájára a Motörhead megcsinálta a ’Motorboat’-ot, most pedig Ozzy Osbourne lendül akcióba az Ozzfestel, de egy kis latinos csavarral: „Ozzfiesta – Szerdától vasárnapig, egy ötnapos nyaralás a Sötétség Hercegével a Hard Rock Hotelban, Mexikó, Riviera Maya.”

A tervezett programok közé fog tartozni a legelső nap egy Zakk Wylde akusztikus koncert, aztán egy teljes koncert a Black Label Societytől, fellép Jim Noton és Jim Florentine is. A záró napra van beütemezve Ozzy fellépése. A koncertek és a humoristák mellett van egy jótékonysági golf bajnokság is, ami a Sharon Osbourne vastagbélrák programot és az Osbourne Movie Nightsot támogatja.

Természetesen a nyaralás nem lesz olcsó. A felnőttjegy ár 1899, míg a gyerekjegy 499 dollárba kerül. A három év alattiaknak „csupán” 100 dollárba kerül a nyaralás. Az első ötszáz jegy tulajdonosát maga Ozzy fogja üdvözölni a hajón, és kaptak egy 750 dollár értékű hitelkeretet is, amit a hajón található fürdőkre, golfpályákra és egyéb luxus szolgáltatásokra fordíthatnak.

 

 

 

Címkék: 
ozzy osbourne