Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rock Expedition április 5-én, a Zúzda Rock Kertben



A késő tavaszi Partyzan hadjárat Budapestet sem kerüli el, ismét a Zúzda Rock Kert színpadára áll a dirty rock n’roll egyik legismertebb hazai bandája!

A Partyzan idén, alig több mint egy év elteltével érkezik az újbudai klubba, újfent borzolni a kedélyeket, vagy még inkább pozitív irányba terelni az egybegyűltek kedélyállapotát. Szizsó és társai nem szorulnak külön bemutatásra, korábbi zenei munkásságuk sokakban megmaradt, de a Partyzanban folytatott tevékenységük is hamar hallgatóságra, s népszerűségre lelt. A közel tíz éves zenekar késő tavasszal kel útra, első báli meghívója a Fehérvári útra szól, április 5-re! Társaik a fiatalos lendületű, Blackwaves néven tevékeny, viszonylag friss metal formáció, valamint az újabb generációs zenekarok turnéin is többször megfordult, stílusmegnevezést illetően ’zenmetal’ kifejezést használó EXE BUSHO zenekarok lesznek.

Blackwaves

A Blackwaves első koncertjét 2013 decemberében adta az első felállással, de emberek jöttek mentek. Jelenlegi, egyelőre véglegesnek tekintett felállással 2014. februártól zúzzuk az arcokat. Feldolgozásokkal, de szépen lassan jönnek majd a saját számok is.

https://www.facebook.com/Blackwavesmusic

Exe Busho

A zenekar Budapesten alakult, 2009-től játszik folyamatosan. 2012 elejétől a jelenlegi felállás: Tikász Zsolt Leoo-ének,gitár, Czene Gábor-gitár, Farkas László-bass, Varga Rókus-dob.

https://www.facebook.com/pages/EXE-BUSHO/304910102858263

A 2005-ben alakult formáció számtalan alkalommal mért csapást a közönségre, akár a ’régi nagyok’ (mint pl. Pokolgép, Kalapács, Moby Dick) vendégeként, akár saját koncertjeiken, a kezdetektől fogva napjainkig egyaránt. Az egykori Carmen soraiból is jól ismert Szilágyi „Szizsó” Zsolt, Pintér Antal (Metallika, G’N’R), Mendela György (Amnezia) és Kovács István (Amnezia, Aréna Blues Band, Verzió) egyező elképzeléseire épült a csapat munkája, ennek kézzelfogható eredménye két nagylemez formájában látott napvilágot. Klubkoncertek, motoros találkozók rendszeres fellépőiként rendszerint nagy felfordulást okoznak- a pozitívan vett értelemben. Muzsikájuk igazi tökös rock’n’roll, melyet csak őszintén lehet tolni, ahol ez csendül fel, a hangulat garantált.

https://www.facebook.com/partyzanzenekar

Április 5. (szombat) – Rock Expedition
Fellépők: Partyzan, EXE BUSHO, Blackwaves
Belépő: 990 Ft (éjféltől ingyenes)
Kezdés: 20.00
https://www.facebook.com/events/1474509222770842/?ref=5

http://www.zuzdarockkert.hu
http://www.facebook.com/ZuzdaRockkert

 


 

Címkék: 
Rock Expedition
Partyzan
Exe Busho
BlackWaves