Bejelentkezés

x
Search & Filters

Szombaton a Crazy Mama klubban mutatja be vadonatúj albumát a P. MobilA Farkasok völgye – Kárpát medence album, öt bónusz felvétellel kiegészítve, a Joker Special magazin mellékleteként, 2014. október 11-én lát napvilágot a Crazy Mama klubban. Nem sokkal a megjelenést követően a zenekar tíz korábbi albuma a világhálón is elérhető lesz.    

A Farkasok völgye Kárpát – medence kiadvány a Joker Special magazin nyolcvannégy oldalas  mellékleteként lát napvilágot, ahol a zenekar tagjaival készített, minden részletre kiterjedő interjúk, fotók és háttér információk segítik az eligazodást. A digitális korong tizenkét vadonatúj szerzemény mellett öt bónusz felvételt is tartalmaz, amelynek a műanyag  CD- tok borítója, valamint a dalszövegek szabadon letölthetők a zenekar honlapjáról (www.pmobil.hu).

2014. október 11-én indul a P. Mobil őszi–téli-tavaszi klubszezonja, ahol az eddig megszokott módon „hét csapást” mérnek az egyre duzzadó rajongótáborukra. Azaz minden hónap második szombatján a Budapest IX. ker. Gubacsi út 97. sz. alatt található Crazy Mama klubban szólalnak majd meg a régi és vadonatúj szerzemények. A főműsor előtt, hónapról-hónapra, különböző tehetséges zenekarok fűtik fel majd üzemi hőmérsékletre a hangulatot. Az első klubnapon - és csakis a helyszínen – lesz kapható elsőként a Joker Special Magazin a P. Mobil Farkasok völgye – Kárpát medence CD mellékletével. S, hogy ez az este mindenképp a friss albumról szóljon, annak dalait a zenekar teljes egészében műsorra tűzi.

 


A P. Mobil nem csak tagságában, zenéjében és hangzásában fiatalodott meg: elfogadva és alkalmazkodva a jelen kor kihívásaihoz, a korábban megjelent, illetve ismert, de mindmáig kiadatlan anyagait internetes letöltő oldalakon is elérhetővé teszi. Tíz album, kilenc különböző portálon, illetve alkalmazáson várja az érdeklődőket. Így a Kutyából szalonna, a Mobileum +, a ’78-as „Első” nagylemez, a Miskolci kocsonya dupla album és ráadásként a „Harmadik tál”, és a Színe-java válogatás is a kínálatba kerül. Továbbá a Honfoglalás szvit rock-, és szimfonikus verziója, a „Négy Rocktenor” - amely eddig kizárólag DVD-n, ám újabban hangban is kapható lesz -, csak úgy, mint a Fekete Bárányok koncert, amelyhez eddig korlátozott példányban juthattak hozzá a rock műfaj, illetve a zenekar rajongói.

És ahol mindez – az adott feltételek mellett – hozzáférhető: a Spofity, az Amazon, az iTunes, a YouTube, a Song, a Deezer, a dalok.hu, a Google play, valamint  aZene! 24/7 web- helyeken, illetve különböző, okostelefonokra, illetve eszközökre letölthető alkalmazásokon.

Az új album, a Farkasok völgye – Kárpát medence ugyancsak letölthető, vagy a világ bármely részén meghallgatható.

 Hegedűs István
 

Címkék: 
P. Mobil