Bejelentkezés

x
Search & Filters

Teljes egészében meghallgatható a Fish! 'Konzervzene' című új albumaSzeptember 22-én jelent meg a Fish! zenekar 'Konzervzene' című legújabb albuma, amelyet a cikk alatt teljes egészében meghallgathattok. Kovács Krisztián a következőképpen értékelte az új albumot:

"Tudatosan semmit nem változtattunk, tudatot sem. Azt hiszem, ez lett a definitív Fish! lemez, amin összeér minden, ami eddig is jellemzett minket…a legtöbb dal rövid, lendületes és pozitív punkrock, slágerrefrénekkel és van pár cucc, ami kicsit a korai időszakunkra emlékeztet, hiphopos hangulatok, szuperdallamos, olykor meglepő témák. A 'Sav' egy kiabálós, dühös, vagány lemez volt, a 'Konzervzene' ennek folytatása, amikor a dühöt felváltja a beleszarós, vállvonós attitűd és az, hogy minden körülmények között megmarad a humor és a jókedv. Azért nem mentünk át Coelhóba.

Pár hónapja a sofőrünk fejéből pattant ki az ötlet, hogy a 'Sav' mintájára csináljunk ismét kézzelfogható lemezt, egy konzerv formájában. Ez beindította a kreatív folyamatot nálam is: szokták ránk mondani, hogy alapra vett rockzenét játszunk, ami igaz is, de nem mindegy, hogy hogyan használod a kliséket, a paneleket. Egyfajta önirónia a 'Konzervzene' cím, másrészt rengeteg kikacsintás történik a számokban zeneileg, szövegileg egyaránt…arról nem is beszélve, hogy a zenénk a minőségét korlátlan ideig megőrzi. Legalábbis reméljük."

A nemrég készült teljes Fish! interjút itt elolvashatjátok!

 

 

 

Címkék: 
fish!