Bejelentkezés

x
Search & Filters

Újra U2 est július 2-án a Városligeti Sörsátorban!

Ha szeretnéd élőben hallani a U2 népszerű dalait, akkor július 2-án gyere el a Városligeti Sörsátorba – jó zene, finom ételek és italok várnak. Ez a buli felejthetetlen élmény lesz!

Szereted a U2 dalait, és voltál már Station koncerten? Akkor biztosak vagyunk abban, hogy a naptáradba már hetek óta be van írva, hogy a zenekar végre újra fellép a Városligeti Sörsátorban, méghozzá július 2-án, este 7 után.  

Nem voltál még a banda egyik U2 estjén sem? Akkor feltétlenül gyere el a következőre, hiszen a buli nemcsak remek, hanem ráadásul ingyenes is. Így a jó szórakozáshoz csak te kellesz, néhány barátod, egy-két finom sör, meg persze a lelkesedés és a jó zenék.

Ez utóbbi garantált, hiszen a Station már a kilencvenes évek közepén azért állt össze, hogy U2 dalokkal szórakoztassa a közönséget, és persze a zenészek saját magukat is. Az első felállásban, öt taggal nemcsak U2 számokat, hanem saját dalokat is énekeltek. Felléptek többek közt az E-klubban, és Demjén Ferenc előzenekaraként a szegedi Dóm téren is.

 


2001-től még ismertebbek lettek, a Pecsában is többször koncerteztek, és tehetségkutatókat is nyertek. A következő évtől kezdve pedig nagyobb hangsúlyt fektettek arra, hogy a U2 dalai mellett saját szerzeményeiket is még nagyobb számban mutathassák meg a közönségnek.  

2007-ben felfüggesztették működésüket, ám először Station U2 Bandként, majd 2010-től Station U2 Tribute Bandként mégis folytatták a közös munkát – a csapat Csákvári Gábor, Gaben közreműködésével zenélt tovább.

Napjainkban is folyamatos a munka a zenekar háza táján: a próbateremben együtt tökéletesítik a dalokat, hogy Bonóék régi és új szerzeményeit minél jobban szólaltathassák meg a koncerteken – rájuk jellemzően, az eredetiekhez hasonló, kicsit mégis egyedi hangzásban.

A Station zenekar tagjai:

Csákvári László: ének
Balikó Tamás: gitár
Kajtár Tamás: basszusgitár
Horváth Gergely: billentyűk
Kovács Gergely: dob

További infók az esemény Facebook oldalán: https://www.facebook.com/events/748554735189464/
és a Station zenekar holnapján: http://www.u2tribute.hu/

 


 

Címkék: 
U2
Station