Bejelentkezés

x
Search & Filters

IGNITE (AKUSZTIK)

 
Város: 
Budapest 11. kerület
Helyszín: 
Időpont: 
2015. február 01. vasárnap, 20:00
Belépő: 
3500 - 4200 Ft
Jó hír a kaliforniai hardcore-punk zenekar, az Ignite rajongói számára, hogy a magyar származású énekese, Táglás Zoli miatt Magyarországon különleges népszerűségnek örvendő csapat 2015-ös téli Európa-turnéja során hazánkba is ellátogat, és egyből két koncertet is ad.
 
A zenekar jelenleg, a 2015-ben megjelenő legújabb, kilenc év után az első stúdióalbumán dolgozik, amiből remek ízelítőt mutat  a Falu című dal, aminek demóverziója pontosan fél évvel ezelőtt került fel a YouTube-ra. Az Ignite mindíg is kiemelt turnéállomáésként kezelte Magyarországot, ami most sem lesz másként.
 
"Számomra és a csapat számára is az összes fellépés közül a magyarországi a legfontosabb helyszín. Nagyon szeretünk itthon fellépni, imádjuk a magyar közönséget, és nem csak én, de a zenekar többi tagja számára is kiemelkedő állomás lesz a budapesti" – mondta el a koncert kapcsán Zoli.
 
A január 15-én Berlinben startoló európai turné keretén belül az Ignite január 31-én, szombaton a Barba Negra Music Clubban lép színpadra, majd másnap, február 1-én az A38 Hajón ad - a turné során egyedül nálunk - egy speciális, akusztikus estet, amiről televíziós felvétel is készül.
 
A kaliforniai hardcore-punk zenekar, az Ignite utoljára 2006-ban tartott Magyarországon klubkoncertet. Most az együttes - magyar származású énekese, Téglás Zoli vezetésével - visszatér, hogy egyből két klubfellépést is vállaljon Budapesten. Az első, január 31-én egy szokásosan sújtó buli a Barba Negrában, a második, február elsején egy meghittebb hangulatú, egészen különleges és egyedi akusztikus koncert az A38 Hajón.
Címkék: 
Ignite
IGNITE (AKUSZTIK)