Bejelentkezés

x
Search & Filters

Sounds Of The Underground - Sztereotípia, Dead Man's Bitches, Mongooze

 
Város: 
Győr
Helyszín: 
Rómer Ház
Időpont: 
2015. január 17. szombat, 19:00
Belépő: 
400Ft

2015-ben sem hagyjuk nyugodni a hallójáratokat, mindjárt az év első zúzdájára invitálunk titeket, a helyszín pedig ezúttal a méltán híres Rómer Ház!

Az estét a 2014 februárjában alakult győri punk-rock alakulat, a Sztereotípia nyitja, garantáltan már a buli elején felpörög a hangulat. Nem sokkal rá, a szintén győri Dead Man's Bitches indul fehérneművadászatra, még nagyobb lendülettel felvértezve fogjuk tolni a fületekbe a rock n' rollt magunkba pedig az alkoholt, torok nem marad szárazon, üveg annál inkább! Végül de nem utolsó sorban a mosonmagyaróvári whiskeypusztító sivatagi horda, a Mongooze zárja az estét, a srácok ezer éve nem jártak felénk, szóval kötelező a részvétel, iszonyatos bulit fogunk nektek összehozni. A valószínűleg csípős hideg ellenére nyíljanak hát meg a pokol kapui és szabadítsuk el a bennünk rejlő démonokat!

Nincs kifogás, idő van felkészülni, kérlek titeket osszátok meg minél többen az eseményt, szülőnek,havernak,háziállatnak és távoli rokonnak egyaránt küldjetek meghívót. Szóval Január 17., Győr, Rómer Ház! Találkozunk ott!!

Sztereotípia:
https://www.facebook.com/sztereotipia

Dead Man's Bitches:
https://www.facebook.com/dmbrnr

Mongooze:
https://www.facebook.com/mongoozerocks

Kapunyitás: 19:00 előtt egy kicsivel,
Kickoff: 19:45

Címkék: 
Sounds Of The Underground - SZTEREOTÍPIA
Dead Man's Bitches
Mongooze