Bejelentkezés

x
Search & Filters

Treff

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
1972

További képek

Biográfia: 

A Treff Rock Band hard rockot és heavy metalt nyom ezerrel. Ahol megjelennek, kő kövön nem marad. Az egész országban vannak rajongóik, igaz, nem annyian, mint a P. Mobilnak, vagy a Pokolgépnek... de azért jócskán vannak.

A Treffet anno Csaszli János basszusgitáros, Nagy Ferenc dobos, és az azóta is a zenekarban játszó Speck János (Janne) gitáros alapította. Mint minden kezdő zenekar, ők is mások dalait játszották eleinte, de Janne hamar elkezdett saját dalokat írni. Néhány év múlva a zenekarnak új dobosa lett, ebben a felállásban még két évig játszott a csapat, de mikor Csaszli Jani is kilépett, akkor a formáció felbomlott. Új tagok után kellett nézni, de Janne megoldotta, a rajongók legnagyobb szerencséjére. Ez így ment éveken át, volt, aki beleunt a zenélésbe, volt, aki belefáradt, volt, akit a felesége nem engedett zenélni... tehát elmondhatjuk, hogy a banda tagjai az évek során Janne-t kivéve teljesen kicserélődtek, de ettől függetlenül folyamatosan játszottak, mindehol, amiről egy kezdő zenekar csak álmodhat... koncerteztek a Budai Ifiparkban, a PeCsa-ban, turnéztak a P. Mobillal, a Pokolgéppel, a Rolls Frakcióval... az egész országot bejárták. Sőt, koncerteztek Szlovákiában, Erdélyben, Lengyelországban.

Olyan nevek fordultak meg a zenekarban, mint Kálmán Gyuri a Dinamitból, vagy pl. Ráduly Levi a Szkítiából. Levi egyébként jelenleg is énekel a Treffben.

Videók

  • Treff - Élj úgy, ahogy szeretnél
  • Treff - Itt állok e földön
  • Treff - Vad világ

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Ráduly Levente
ének
Speck János (Janne)
szólógitár
Szabó Kornél
ritmusgitár
Cserháti István (Csedy)
szintetizátor
Benkő Albert (Bögi)
basszusgitár
Szegedi Zoltán
basszusgitár
Fekete Bálint
dob
Címkék: 
TREFF ROCK BAND