Bejelentkezés

x
Search & Filters

túlontool

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2016

További képek

Biográfia: 

A zenekar 2016. decemberében alakult, mikor Gőgh Bence, a gitárosunk felkérte Marosi Róbertet, a jelenleg vokalista-rapperünket, hogy egészítsen ki egy előző formációt és így alakítsunk egy kommerszebb hangvételű zenekart. Előzőleg Gőgh Ákos (dobok), Tóth Csaba (basszusgitár) és Bence már zenéltünk együtt egy hardcore zenekarban, de sajnos feloszlottunk énekes híján.Róbert ekkor szóló projektjében tevékenykedett.
 
Célunk, hogy a rock és a rap zenét egybe olvasztva elfogadtassuk az emberekkel a szélsőségeket. Ne egy stílus, vagy trend befolyásolja, hogy mit hallgatsz. Bátran légy önmagad!
 
Mivel mi négyünknek sem ugyanazt jelenti a „jó zene”, ezért dalainkban többféle zenei stílust ötvözünk és így egy sajátos, egyedi egyveleget játszva próbálunk megszólítani különféle stílust kedvelő embereket.
 
Nagyon aktívan fejlődő zenekar vagyunk; 2018 májusában jelent meg a Változás névre keresztelt kislemezünk, amely 5 saját dalt tartalmaz. Ezek a dalok az első egy évünkben születtek. Mivel mi négyünknek sem ugyanazt jelenti a „jó zene”, ezért dalainkban többféle zenei stílust ötvözünk és így egy sajátos, egyedi egyveleget játszva próbálunk megszólítani különféle stílust kedvelő embereket.
 
Az új dalunk kissé keményebbre, szinte hardcore-ra sikeredett a kislemezünkhöz képest, de ez a dal is szemlélteti zenei sokszínűségünket. A március 27-én 16:15-től lesz elérhető a YouTube-on, illetve a hét folyamán elérhető lesz a zene streamer oldalakon is.
 
Folyamatosan készítjük az új dalokat, illetve a következő videónkon is folynak a munkálatok, amit még 2019 nyárán megjelentetünk.

Videók

  • túlontool - változás EP
  • túlontool - Ne hidd...

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Marosi Róbert
ének
rap
Gőgh Bence
ének
gitár
Tóth Csaba
basszusgitár
Gőgh Ákos
dob
Címkék: 
rap-rock
felvidék
szlovákia
magyar rock
magyar metal
tulontool