Bejelentkezés

x
Search & Filters

Előkerült, és New Yorkból üzent Cseresznye, a Tankcsapda korábbi gitárosa

Rég nem hallottunk Molnár "Cseresznye" Leventéről, a Tankcsapda korábbi gitárosáról, akinek meglehetősen "ködösen" váltak el az útjai korábbi zenekarával. Azóta nem sok hír jött felőle, de most megtörte a csendet, és a Facebook oldalán üzent a rajongóinak, amelyet itt elolvashattok:

"Sziasztok!

Nagyon sokan érdeklődtök felőlem, amit nagyon köszönök!

Hol is kezdjem....:)

Szóval tudjátok, az előző év egy őrület volt nekem. Januárban szembesültem a végső döntéssel, ami annak ellenére hidegzuhanyként ért, hogy 2011 október óta "próbaidőn" voltam a zenekarban...ami persze utólag látva már egy eldöntött dolog volt. Na mindegy, elég nevetséges és egyben nagyon nehéz helyzet volt lelkileg nekem úgy lenyomni a turnét, hogy minden dalban koncert közben azon gondolkoztam, hogy lehet többet nem találkozom veletek. Persze a rutinnak köszönhetően ez nem jött le a színpadról, mindenesetre nem kívánom senkinek. Ennyit erről most! Erre még később visszatérek.

Sokat gondolkoztam a jövőmet illetően, kicsit el is ment a kedvem az egész zenéléstől, nem tudtam mit kezdjek magammal. 20 év után egy számomra teljesen idegen és az eddigiektől eltérő helyzettel találtam szemben magam. Az élet úgy hozta, hogy egy másik országba tettem át a székhelyem, nem volt egyszerű döntés, de úgy éreztem, hogy környezetváltozásra van szükségem, és ha már így alakult, akkor lépek egy nagyot. Azóta New Yorkban vagyok. Itt kezdem nulláról elölről az egészet. Itt találkoztam néhány zenésszel, és poénból elkezdtünk "zenélgetni", de annyira megjött a kedvem újra egy féléves pihenő után, hogy megbeszéltük, hogy komolyan belevágunk és csinálunk egy jó kis zenekart, ahol nem a reggeli rádiós műsoroknak és különböző igényeknek megfelelően kell "viselkedni" :)

Na de hogy ne legyen egyszerű a helyzet, itt meg jött a Sandy hurrikán és "elvitte" a próbahely/stúdiót... Sokaktól hallottam, hogy a 2012 év egy elég kaotikus év volt, nekem biztos! Az új zenekarral - amiről most részletesebben még szintén nem beszélek - nyáron felvettük az első dalunkat, ami mondom, igazából poénnak indult és csináltunk hozzá egy klipet is. Ezt a klipet hamarosan láthatjátok, és akkor részletesen beszámolok a zenekarról. Azóta elkészült az új stúdió és talán jövő héten már elkezdünk próbálni, folytatni a dalok írását. Végre jó emberek közt vagyok, nagyon jól érzem magam és nagyon izgatott is vagyok az új bandát illetően. Nincs bennem bizonyítási vágy, csak jól akarom magam érezni. Nagyon köszönöm a támogatást mindenkitől és remélem hamarosan találkozunk élőben, ezen dolgozunk most már komolyan! Igazából arra is jó volt ez az egész, hogy letisztult körülöttem minden és mindenki. Közhely, de igaz, hogy a bajban derül ki, ki is az igazi barát. Név nélkül köszönöm mindenkinek a támogatást, akiknek szól, úgy is tudják.

Kb. most hirtelen ennyi, belátható időn belül jelentkezem a részletekkel."

Cseresznye.

Minden jót és sok sikert kívánunk neki a tengerentúlon!

Az alábbi fotón új zenekarával látható. Kíváncsian várjuk az eredményt!

 

Címkék: 
Molnár Levente
Cseresznye
tankcsapda