Bejelentkezés

x
Search & Filters

Iommi nem tudja elképzelni, hogy Ward visszatérjen a Black Sabbath-baA Black Sabbath gitárosa, Tony Iommi a napokban azt mondta, hogy szerinte Bill Ward már nem fog visszatérni a zenekarhoz.

A dobos még februárban lépett vissza az eredeti felállás megszervezett újraegyesülésétől, mivel állítása szerint nem ajánlottak neki olyan szerződést, melyet „érdemes lett volna aláírni”. Az együttes innentől kezdve Tommy Clufetosszal dolgozott, akinek az életrajzán már az Ozzy Osbourne-féle szólózenekar tagsága is szerepel. Ward azonban mostanában meggondolta magát és kijelentette, hogy mégis szeretné kivenni a részét a Black Sabbath jövőjéből. Iommi erre úgy reagált, hogy „elég valószínűtlen”.

A gitáros a Blairing Out című műsorban fejtette ki véleményét: „Mindig is szeretettel gondolunk Billre, de szerintem ezen a ponton túlléptünk a kompromisszumkötés határain. Olyan régóta tart ez a nézeteltérés, hogy jelenleg elképzelhetetlennek tartom, hogy visszaengedjük a csapatba. Talán majd egyszer, a távoli jövőben.”

Az együttes mindeközben 1979 óta az első olyan albumát készíti, melyen Osbourne énekel – egyelőre vita tárgyát képezi, hogy hol tart a folyamat.

 

Címkék: 
black sabbath
tony iommi
ozzy osbourne