Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Krokus zenekar átverte a Twisted Sister frontemberének a feleségét

A Twisted Sister Dee Snidere "Shut Up And Give Me The Mic" ("Kuss és ide a mikrofont!") című életrajzában semmi jót nem mond a Krokusról, a svájci hard rock veterán képviselőiről. Kitörésének oka az, hogy a Krokus 1982-ben megbízta Snider Suzette nevű feleségét, hogy varrjon fellépőruhákat a zenekar Egyesült Államokbeli turnéjára, de a Krokus egykori turnémenedzsere nem volt hajlandó  fizetni a szolgáltatásért.

"Ezek a srácok lenyúlták és megfenyegették a feleségemet" - mondta Snider, aki arra is rámutatott, hogy a felesége anyja épp Svájcból emigrált.

Nemrég egy interjúban a Krokus énekese, Marc Storace a következő módon reagált Snider szavaira: "Ez olyan gyerekes. Adtunk a feleségének egy esélyt. Úgy értem, arra, hogy megmutathassa, mit tud. Mielőtt az ember megvásárol egy teherautónyi bort, előbb szeretne megkóstolni belőle egy üveggel. Szóval mi csak mintát akartunk... látni néhány ruhát. És a turnémenedzserünk, L.D. elküldte a méreteket... a részletekre már nem is emlékszem! A végén jött a cuccal, mi felpróbáltuk a ruhákat, de szörnyen néztek ki. Sajnálom! De ez számukra sértés volt, és a pénzüket akarták, L.D. pedig azt mondta: 'Nem fizetünk, tartsátok meg a ruhákat. Bocs, de nincs üzlet!'"

A Krokus basszusgitárosa/producere, Chris Von Rohr azt javasolta Dee-nek és feleségének, hogy ássák el a csatabárdot, és igyanak egy sört vagy kettőt együtt idén egy olyan fesztiválon, ahol mindkét zenekar fel fog lépni, és kössenek békét a több, mint 30 évvel ezelőtt történt nézeteltérés miatt.

A svájci Blick újság elérte Snidert telefonon, és továbbította felé a Krokus békeajánlatát. "Ha komolyan gondolják, azt hiszem, ez egy szép gesztus" - mondta Snider, majd így folytatta: "De először meg kell kérdeznem a feleségemet, hogy ő kész-e megbocsátani a Krokusnak."

 

Címkék: 
twisted sister
Krokus