Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Metallica saját kezébe vette az irányítást

A Metallica első saját kiadású lemeze – mint ahogy az együttes a napokban is megerősítette – a ’Quebec Magnetic’ című koncert-DVD lesz.

A thrash óriásai egyelőre nem árultak el részleteket a saját maguk által alapított kiadóról, de annyit azért megtudtunk tőlük, hogy nagyon izgatottak, hogy karrierjük során először elejétől végéig ők tarthatják majd „a kantárszárat”.

Az újdonság varázsát kihasználva első saját kiadású lemezüket igencsak vásárló-barát áron fogják kínálni – ami azért is helyénvaló lépés, mert a dallistát maguk a rajongók válogatták össze.

A ’Quebec Magnetic’ a 2009-es Death Magnetic turné ideje alatt két egymást követő éjszakán lett felvéve, Kanadában. A megjelenést december 10-ére ígérték.

A Metallica így kommentálta a témát: „A DVD és blu-ray lemez 100%-ig a saját kiadónkkon keresztül fog megjelenni Amerikában. Persze van még néhány i, amire még nem került pont, úgyhogy egyelőre nem tudunk nektek valami hangzatos névvel vagy szemrevaló logóval szolgálni.”

„Mivel most az összes döntés a mi kezünkben van, a dupla DVD és a blu-ray lemezes verzió is olyan áron lesz megvehető, amiről úgy gondoltuk, pénztárcakímélő. Arra gondoltunk, hogy 15,98 dollárért árulnánk, mindkét formában.”

A Quebec Magnetic tracklistje:

01. That Was Just Your Life
02. The End Of The Line
03. The Four Horsemen
04. The Shortest Straw
05. One
06. Broken, Beat & Scarred
07. My Apocalypse
08. Sad But True
09. Welcome Home (Sanitarium)
10. The Judas Kiss
11. The Day That Never Comes
12. Master Of Puppets
13. Battery
14. Nothing Else Matters
15. Enter Sandman
16. Killing Time
17. Whiplash18. Seek & Destroy

Bonus tracks:

19. For Whom The Bell Tolls
20. Holier Than Thou
21. Cyanide
22. Turn The Page
23. All Nightmare Long
24. Damage, Inc.
25. Breadfan
26. Phantom Lord
 

Címkék: 
metallica
quebec megnetic