Bejelentkezés

x
Search & Filters

Mötley Crüe - Megtámadták a színpadon Mick Mars gitárost (videó)Megtámadták a színpadon a Mötley Crüe gitárosát, Mick Mars-t, miután szombaton Kanadában egy fellépés alatt a közönség egy tagja berontott a zenekarnak fenntartott területre.

 

A Crüe épp a "Primal Scream" című dalát adta elő, amikor a közönség soraiból valakinek sikerült kijátszania a biztonságiak figyelmét, és felmásznia a színpadra. Egyenesen Marshoz rohant, és a földre küldte, majd Neil-hez fordult. Az ember, aki a krónikus betegségben szenvedő zenészt - akinek a betegsége megnehezíti számára a mozgást - leütötte, ezután az énekes Vince Neil-t ragadta meg, majd dulakodni kezdett a biztonsági őrökkel. Mars, aki a 62. születésnapját ünnepelte, később azt jelentette, hogy személyi testőre, Rhyno két bordája is eltört. A műsor leállt, a basszgitáros Nikki Sixx aggódva nézte, hogy a biztonságiak a földön birkóznak a támadóval, majd maga is belerúgott az ismeretlen férfiba. A dobos Tommy Lee így kiáltott: "Mi a fasz bajod van, te kibaszott idióta?" Neil pedig a következőket mondta a tömegnek: "Talán visszajövünk", majd eltűntek a színfalak mögött. Egy kis idő elteltével visszatértek, és befejezték a műsort.

 

Marsnál 19 éves korában diagnosztizálták a Bechterew-kórt, a gyógyíthatatlan genetikai elváltozás miatt pedig egy speciális gerincvédőt kell hordania, ami megnehezíti számára a szabad mozgást.

 

Címkék: 
Mötley Crüe
Mick Mars