Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rocklexikon - ROAD zenekarA ROAD zenekar 2004-től, az első, NEM KELL MÁS című lemez megjelenését követően kezdi meg aktív pályafutását. Az albumról két videoklip készült.

Több országos turné a Depresszió, és a Tankcsapda zenekarok vendégeként, illetve állandó szereplői a PALLAI Metál Fesztiválturnénak.

2006-ban, a MÁSODIK HARAPÁS lemez, a megjelenés hetében a MAHASZ TOP 40-es sikerlista 4-ik helyén nyit, valamint ezen hét legjobb hazai előadója is egyben. Erről az albumról szintén két videoklip készül.

„2006 év felfedezettje” szakmai díj, a budapesti Wigwam Rock Klubban.

A harmadik album, az ARANYLEMEZ a megjelenés hetében, a 2008 évi 11.heti MAHASZ TOP40-es eladási sikerlista 1. helyezettje, valamint e hét legjobb magyar előadója. Újabb két videoklip készül.

2009 novemberében jelenik meg a HEVES MEGYE LORDJAI DVD+CD. A zenekar 5 éves jubileumi kiadványa több mint 4 órányi tartalommal. Rajta az összes klip, elő koncert, turnéfilm. Egy videoklip készül a lemezhez. A jubileumi kiadvány a Wigwam Rock Palace Arany Nyíl gálán, a közönség szavazatok alapján, „a 2009 év. Hazai előadói lemeze” díjat nyerte el!

2010 októberében jön a negyedik nagylemez EMBERTEREMTŐ címmel, amely a 41-ik heti MAHASZ TOP40-es eladási sikerlista 1. helyezettje, valamint e hét legjobb magyar előadója.

 

2011 januárjában, Oroszlán Szonja főszereplésével elkészül a ’Nem elég’ című dal videoklipje és tavasszal folytatódik az új lemez bemutatása ’Tavaszteremtő Turné’ néven.

2011 októberében elkészül az első, horror kísérleti klipünk az Emberteremtő című dalra.

2012 februárjában a Monte-Carlo Historique Rallye egyetlen magyar párosával, (Kőváry Barna-Tóth Zsolt / Trabant) forgattunk klipet Monaco-ban.

2012 júniusában az MR2 Petőfi Rádió felkérésére, egy akusztikus-átirat kerül felvételre a Magyar Rádió 8-as stúdiójában. Hallgatás: http://www.mr2.hu/akusztik-lejatszo/Road

2012 júniusában az első hazai 3D televízió csatorna a Magyar TV égisze alatt futó M3D kísérleti adásához készülnek élő akusztikus felvételek 3D-ben, 5.1-es hanggal a törökbálinti SSR Stúdióban. Az adás a Londoni Olimpia alatt/közben látható.
 

 


 
Címkék: 
Road