Bejelentkezés

x
Search & Filters

Supernem - Ma este a Barba Negra-ban!Évekkel ezelőtt a vidéki srác rugdosta a köveket Budapest irányába. Talán stoppolt, de az is lehet, hogy vonatozott bőröndjével, és kezében a négyhúrossal. Elindult rock n’ roll sztárnak lenni.

Zenekarok jöttek-mentek, velük sok hasonló arc, míg egy homályba vesző estén felkiáltottak, hogy az akkori állapot szuper; nem? Ma már így ismerjük őket, minden kérdésben benne van a válasz, mert szuper. Szuper, hogy hangos és beszólós. Szuper, hogy arcátlan, vagy léleksimogatós, és azzal sincsen bajunk, ha fesztiválon-térden csúszós, porban fetrengős, mert ettől igazi; ettől hiteles rock és roll. Szabi, Imi, Tibi és Bálint elmondhatják, hogy elértek a magyar zenei élet azon színtereire, ahol ténylegesen jegyezni kell a Supernemet. Rádiós játszás, videoklipek, fesztiválok színpadai, zsúfolásig telt klubok, szerelmes csajok, szerte az országban nyomok, amik tükrözik, és mutatják a zenekar útját.

Feltehetően a Barba Negra Music Club sem fog kongani az ürességtől március 15-én, tudniillik ekkor és ott kerül sor a - Kubányi Bálint billentyűs személyével - szuperkvartetté bővült brigád következő budapesti fellépésére.

Az első nagy budapesti koncert örömére a rajongók idén se maradnak pólók nélkül. A koncert előtt beszerezhetitek a legmenőbb felsőket és egy csinos bugyival is gazdagabbak lehettek, amit a bevállalósabbak akár fel is dobhatnak a színpadra. Aki esetleg fázna, az talál magára Supernem mintás pulcsit is.

Vendég: Mocsok1Kölykök

Kapunyitás: 20.00

Jegyek elővételben: 1.700 Ft
Helyszínen: 2.100 Ft

Italakciók minden éjjel! Koncertek után buli hajnalig!

 

Címkék: 
supernem
Barba Negra